Kõige kehvemas sisus teedena on lugejad välja toonud näiteks Sõle tänavat ja Järvevana teed, mida käisid pildistamas ka Delfi fotograafid.

Tallinna linnavalitsus on öelnud, et linnatänavate suurem remont algab ilmselt aprilli teises pooles ning lõviosa peamagistraalide löökaukudest plaanitakse parandada 15. maiks.

Praeguse seisuga on teede ja tänavate remondiks eraldatud aga ligi miljon eurot vähem kui eelmisel aastal ning remontida plaanitaks üle 106 000 ruutmeetri teid, mida on ligi 87 000 ruutmeetrit vähem kui eelmisel aastal. Remonti vajaks linnaeelarve seletuskirja järgi aga ligi 400 000 ruutmeetrit teid.

Hea Delfi lugeja, kuivõrd segavad sind sinu igapäevasel trajektooril teekattes laiutavad löökaugud? Kas sinu auto on nende tõttu ka kunagi kannatada saanud? Delfi kannab jooksvalt kaardile teie saadetud vihjed - kus asuvad Tallinna teede kõige ohtlikumad löökaugud?

Ootame teie vihjeid koos võimalikult täpse aadressiga kommentaariumisse või meiliaadressil rahvahaal@delfi.ee. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest saada ka tunnustatud ning võita huvitava preemia!