Me kõik oleme ainulaadsed ja omamoodi andekad, kuid meil kõigil ei ole julgust, et teha seda, mida tahame. Julguse on meilt röövinud tänapäeva ühiskonnas valitsevad kirjutamata reeglid ning normid, mille abil meile kõigile määratakse roll, mida ühiskonnas etendada. Ka rahal on selle rolli määramises liiga suur sõnaõigus.

Kui üks inimene unistab saada maailma parimaks näitlejaks. Kas ta saab mõne rolli hea eelarvelises filmis, kui tal ei ole selleks vajalikku haridust ja kas kedagi üldse huvitab, et tal ei ole raha, et näitekoolis käia? Teda ei võeta jutulegi. Muidugi, imesid juhtub iga päev, kuid olles realist siis — pigem harva. Siit võimegi välja lugeda, et esimene faktor, mis meie igapäevast tegelaskuju suuresti kujundab, on raha. 

Kahjuks on nii, et tänapäeval oleme me raha orjad ja raha abil võib ükskõik kes meid kujundada just oma soovi järgi. Just sponsorid on ju need, kes vormivad kõige andekamaid inimesi. 

Teiseks faktoriks, mis meie tegelaskuju kujundab on teiste inimeste suhtumine meisse. Paljud inimesed elavad oma elu mugavustsoonis — teades, et kui nad teatud moodi käituvad, ei mõista teised neid hukka ja suhtuvad neisse hästi. Nad lihtsalt elavadki nii, kandes maha oma anded ja unistused, sest kardavad, et kui nad midagi enda juures muudavad, ei meeldi nad enam teistele. 

Nendel, kes julgevad üritada, on samuti kaks võimalust. Nad kas õnnestuvad oma ettevõtmises või tabab neid teiste inimeste viha, mis teeb neist avalikkuse ees naerualused ja paneb nad mõtlema, et miks nad küll pidid proovima. Tavaliselt pärineb selline viha just inimestelt, kes ise ei julge üritadagi. Nad on vihased ja kadedad ning usuvad, et kui nemad ei saa, mida tahavad, siis ei tohi ka kellelgi teisel nii hästi minna. Kadedus panebki meid ehitama veel rohkem piirdeid ja seadma üha uusi norme — kellest võib ja kellest ei või saada keegi. 

Need kaks faktorit kujundavadki suurema osa inimestele rollid, mida paljud inimesed ka igapäevaselt kehastavad, ise teades, et nad võiksid olla palju edukamad ja populaarsemad ning ka õnnelikumad.

Kui sulle ei meeldi roll, mille need kaks faktorit on sulle määranud, siis see on küll keeruline, kuid ümberkehastumine on ainult sinu kätes.