"Valvesüsteem ei pidanud vastu ja suri ära," kirjutab üks lugeja.

"Elektrivõrku kasutav interneti võrgupikendus pistikupesade kaudu jamab täna tunduvalt rohkem kui tavaliselt – enamus aega internet ei tule läbi. Loodetavasti nii ei jäägi," kurdab teine.

"Kaks aastat tagasi muretsetud tutikas katel on küpse nüüd, kahju ligi 7800 eurot. Kavatsen aru pärida: kes kompenseerib?" teatab kodanik.

"Andke ise teada, miks eelmisest neljast katsest teada ei andnud? Läks jah külmik ja säästupirnid. Ja pinge läheb IGA PÄEV öösel korraks üle 240V piiri. Iga hommik panen mikrouunile uuesti restarti juba aasta aega – sest ajast, kui kaabel "tööle" hakkas üle lahe. Ja mida te selle teadmisega nüüd peale hakkate? Tarbijakaitse teeb 1700 eurot trahvi võrguettevõttele või? EE naerab "uhkelt üle Eesti" oma oravanaeru..." kommenteerib lugu ärritunud tarbija.

"Adjöö basseini puhastamise pump!" võtab üks lugeja öise katse lühidalt kokku.

Muidugi leidub ka rahvast, kelle seadmed terveks jäid:

"Haapsalus vilkus hõõgpirn korraks kell 2.02, ka hommikul 5.30 paiku. Arvuti, TV, digiboksi, raadio ja RAS-1000 (raadiotelefon) lülitasin hilisõhtul off ja kakkusin pesast välja. Veneaegset külmkapirisu ei hakanud torkima, poleks ka kahju olnud. Igatahes ellu jäi, tänu nõukaaegsele karastusele ja toit ka kenasti külmaks," seletab lugeja.

"Istusin öö läbi koos viinapudeliga külmkapi kõrval valves. Ei midagi, undab edasi!" tunnistab teine.

Mõni süüdistab Eesti Energiat aga probleemides, millel elektriga pealtnäha suurt pistmist polegi:

"Neetud Eesti Energia, mul läks aiakärul kumm tühjaks ja leivanuga oli ka hommikul nüri selle voolukõikumise pärast," teatab kodanik.