"Siin on ilmselt koht, kus KÕIK riigirahaga majandavad "ässad" peaks peeglisse vaatama. Iga normaalne eraettevõtte juht lõpetab investeeringud, kui näeb, et ettevõte ei ole elujõuline. Ilmselt ka ettevõtte Eesti Vabariik investorid ehk siis Eesti maksumaksjad on väsinud raha matmisest. 50% oma sissetulekust läheb inimeste kätte, kes selle kuhugi topivad ilma igasuguse vastutuseta."

"Põhiline on kindlasti riigiametnike ohjeldamatu ja vastutustundetu rahakasutamine otstarbeks, mida ükski täie mõistusega inimene heaks ei kiida. Lisage juurde ka viimasel ajal eriti nahaalseks ja ülbeks muutunud suhtumine, kuidas rahvas on rumal ja nende pärast tuleb silmad peast häbeneda. Samas rahalüpsmiseks kõlbab küll. Millist tulemust ootate?"

"Milles probleem? Kui vaadata, mille peale meie maksud kulutatakse, siis leian, et isegi ümbrikupalgalt riigikassasse minev tarbimismaksudena 20-23% (käibe-, aktsiisi- jm) on palju saadud, seda ju hulga rohkem kui töötule või vähese sissetulekuga elamiseks peale maksta. Või kui töö- ja sissetuleku puudusel välismaale elama asunutelt maksudena laekub, etem ikka pool muna kui tühi koor. Kui aga tahetakse tervet muna, siis peab vaatama, kas pole riigiisadel tehtud kusagil mingi viga."

"Eks üha rohkem tõdetakse, et riik ja/või omavalitsus kulutab maksuraha mittesihipäraselt, palgatakse suva nõunikuid või tuttavaid ametnikke, ollakse valmis rahastama pagulasi jpm. Palganumbrist oleneb pension, paraku on igasugu fondid neid niimoodi pööritanud ning rahvusvaheline olukord on ka ebakindel, et kindlam on võimaluse korral soetada väärismetallid, järgneb (metsa)maa."

"Miks peakski selle pisku pealt, mis saab veel amentnikele priiskamiseks raha andma, sotsmaksu tahetakse kohe, aga opi järjekorras haigekassa kaudu oled üle poole aasta, kui enne otsi ei anna. Parem varblane peos kui tuvi katusel."

"Kaks lihtsat põhjust:
a) ei olda rahul sellega, kuidas inimeste vaevaga teenitud maksurahaga (ikkagi tervelt viiendik niigi väikesest sissetulekust, tööandjatel ligi pool) laristatakse.
b) nn sotsiaalsed garantiid, mida ametlik palk justkui peaks inimestele andma, ei toimi. Kui mul on arstiabi vaja ja pole aega kuude kaupa oodata, lähen ikkagi tasulisse ja maksan vaatamata ravikindlustusele täie rauaga iga liigutuse eest. Ka sellest, kuidas pensionifondid toidavad ainult fondihaldureid ja pensionikoguja ise võib enamiku makstud rahast korstnasse kirjutada, on viimasel ajal palju juttu olnud. Milleks siis maksta see 33% eimillegi eest?"

"Ei tea isiklikult ühtegi tööandjat, kes maksaks mustalt, et ise rikkaks saada. Pigem maksab Eesti väikeettevõtja ümbrikupalka, et üldse oma ettevõttega pinnal püsida. Ja jätkem need ehitajad juba rahule, kui mina kutsun oma kodu ehituseks töömehe ja maksan talle selle eest, siis sellelt rahalt on riik juba kõik maksud kätte saanud, ega mul kodus siis rahamasinat ei ole."