"Need kõik kolm korraga võiks olla. Üks ajab rahaasja, teine ajab asja, kolmas teab asja."

"Et läheb vanas vaimus edasi. Ja mis kõige hullem, ka täitevkomitee koosseis on hirmuäratav oma koosseisu poolest. Kõik valdkonnad on esindatud alates dopingu spetsialistist kuni maksupetturiteni välja. Hurraa!"

"Tore, et Ratas poliitikasse alles jäi. Sõõrumaa on väga hea valik. Jõudu ka Tõnistele! Laste aitamine sporti annab nende elule palju asjalikuma sisu ja parema vastupidamise vanas eas. Mul on kohutavalt kahju neist lastest, kes tolgendavad niisama ringi..."

"Kuidas sellised tegelased nagu Kruuda, Alaver ja Kaljuveer said täitevkomitee liikmeks? Selliste pärast ei saa ka edaspidi seda komitee värki usaldada. Kruuda, kellel on alalõpmata oma äridega jamad olnud, müüb maha kõik mis müüa annab. Kalevi, Piimakombinaadi, Ajakirjade liidu - palju veel on vaja, et aru saada, kes on kes. Sama Alaveri kohta. Nii kaua, kui see suusatamise juures ja Eesti koondise peatreener, on kindel, et ta oli otseselt seotud Veerpalu ja Šmiguni dopinguga! Kaljuveer keeras ERRi spordisaated sõna otseses mõttes p... ja jumal tänatud, et kinga sai. Kelle abil ta sinna golfi presidendiks valiti, on arusaamatu!ühesõnaga tuleb teha puhastus ja kindlasti kohe! Sõõrumaa oli ainuõige valik!

"Sõõrumaa portfell ja kogemused on Jüri ja Tõnu kõrval hoopis teine tase."

"Sõõrumaa on ju tegelikult madala kaliibri ärimees ja ei kujuta küll ette, et missioonitunne ja kõrgemad moraalitahud temaga kuidagi oleks. Kõige halvem valik minu meelest."

"Kambakas on selle asja nimi. Kui kaks ärimeest hakkavad asja juhtima oma äride juhtimise kõrvalt, siis tegeliku töö tegijad võetakse veel lisaks tööle. Nii et väga halb valik. Ei usu et sport sellest võidaks, aga need kaks ärimeest kindlasti ja küllap ka harrastussportlastele lähevad asjad kallimaks. Olen selgelt pettunud, et taaskord tehakse nahaalselt ära, täpselt nagu poliitikaski, ei loe, kes on kõige populaarsem, vaid vähemus teeb lihtsalt kambakat."

"Hea valik, tema on spordi fänn ega pea sportlase pudrukausist võisilma himustama. Tal omal piisavalt nodi lisaks võisilmale ka vorstiviilu pudrukaussi lisada."

"Mis kuradi pärast on Eestile seda EOK üldse vaja. See on ju sisuliselt puuk rahva küljes. Ja nii palju kära selle esimehe valimise ümber. Ma saaks aru, et suure tehase tootmisjuhti otsitaks või mõnd head inseneri. Rahvas elab maal ilma igasuguse parema elu perspektiivita, koolilastele ei suudeta kääre ja muid õppevahendeid soetada, laskemoona varu on 10 päevaks, aga rahva reaalselt loodud väärtust raisatakse võistlusspordi e. meelelahutuse arendamiseks. Ega ikka ennem mõistus tagumikust pähe ei tule kui järjekordne sõda või võõrvõim üle käib."