"Endalgi sarnane kogemus. Probleemiks Suve tänava halb olukord. Kommunaalamet põhjendas, et üks teeäärne maaomanik ei anna tasuta maad ära kõnniteeks ja seetõttu ei saa midagi teha. Viimastele meilidele pole Kommunaalamet isegi vaevunud enam vastama. Inetu on selline käitumine ja näitab selle linna tõelist saamatust."

"Sama toimub Pirital aga eramurajoonides - linna lõigud ei kannata kriitikat - vihmaga sopp, kuivaga tolm. Selle asemel, et mõnesaja meetrisele lõigule asfalt panna loodetakse, et ümberkaudsed elanikud väsivad ja teevad ise tee korda. Samas erateed ümberkaudu on perfektselt asfalteeritud. Teed peab korras hoidma LINN kui tee omanik."

"Betooni tänaval pesitsevad ju enamus Tallinna teedeehituse firmasid, aga tänav on selline, et ka sinna keelduvad kliendid sõitmast. Võrreldes selle Visase tn jupikesega on tegu üpris tiheda liiklusega tänavaga, kus käib isegi liinibuss. Just kaalusin fotole võtta ja linnale saata seda hiljuti tekkinud suurt löökauku otse Lemmikäineni sissesõidu ees. Sinna auku ei tahaks küll sõiduautoga sattuda. Betooni tänaval toimub see jama juba aastaid."

"Imbetsillid arvavad, et seal võib 50-ga sõita ja nii see tee ainult hullemaks lähebki. Paigaldada teemärgid 5km/h ja see tee kestab veel tükk aega. Muidugi see pole parim lahendus aga pollar saab siis vähemalt imbetsillidelt trahvi nõuda."

"Suuremad augud kannataks veel enne talve raudbetooni täis valada. Korralikult ära ankurdatud, siis ei kao see sealt mitte kuskile. 2000 euro eest teevad ehitajad terve selle tee suured augud korda, mitte nagu teedeehituse firmalt tellides. Need toovad ja viivad masinad minema, sest rohkemaks ju raha ei jätkunud."

Hea lugeja, anna teada, millised teelõigud kooliaasta alguses ei kannata läbimist aadressil rahvahaal@delfi.ee!