"Ostan raamatuid peamiselt interneti kaudu, kuna sealsed otsingusüsteemid on märgatavalt paremini toimivad. Lisaks on netipoodides võimalik mõningase vaevanägemise järel saada ülevaade kõigist mingis valdkonnas ilmunud raamatutest. Ei Apollos ega Rahva Raamatus pole võimalik leida mind huvitavat raamatut isegi siis, kui ma täpselt tean, mida otsin. Täieliku süsteemituse tõttu on üldse mõeldamatu, et ma lähen lihtsalt poodi otsima, mida lugemiseks osta. Ostan keskmiselt 4-5 raamatut kuus."

"Paar aastat juba ostan ainult Rahva Raamatust. Muidugi see minu, üksikisiku, ostmine on nende jaoks köömes - mul läheb kõigest mingi paarsada eurot aastas raamatute peale, rohkem lihtsalt ei raatsi neid osta, sest raamatud on minu palgataseme jaoks kallid. Usun, et minusuguseid on veel. On ka neid, kes oluliselt rohkem raamatuid ostavad. Vaat kui enamus ostjaid ainult Rahva Raamatule toetuma hakkab, siis see on juba konkurents, mis tunda annab."

"Kui ma 20. detsembri paiku üritasin kooli jaoks Apollost raamatuid osta, siis märkasin üht üllatavat tõsiasja - poes on 3 kassa taga pikad-pikad järjekorrad, kõigil käes vannivahud, seebid, legod, kaelakeed, joogitopsid, lõhnaküünlad ja muu selline Koduekstra kaup. Olin seal nagu loll oma kahe raamatuga, kes on eksinud valesse poodi. Ma ise eelistan juba ammu siiski Rahva Raamatut, just Viru keskuse oma (ilmselt seetõttu, et olen saanud seal ülihead klienditeenindust ja alateadlikult valin selle poe) ja kui vaadata hindu, siis on seal ka alati odavam (kasvõi 20 senti, aga ikkagi alati odavam). Mõistan, et Apollo panustab rohkem meelelahutusele, aga mina tahan päris raamatupoodi. Tellin palju netist ka, siis vaatan puhtalt hinna järgi, seega Apollot eelistada ei saa."

"Kohalikke raamatuid ostan pea eranditult Raamatukoist - hinnad on head ja nad leiavad soovi korral ka vanemaid ja kasutatud raamatuid."

"Tartlasena eelistan kindlasti Rahva Raamatut. Peamiselt sellepärast, et see on palju hubasem ja huvitavama valikuga. Minu jaoks on väga oluline, et muusikaplaatide valik on Rahva Raamatus palju parem. Apollos vinüülplaate vist praktiliselt ei müüdagi, eriti välismaa omi. Samuti on Rahva Raamatus mitmeid selliseid soppe, kuhu saab varjuda, kui natuke vaiksemalt olla tahad. Samas ei saa ma midagi halba öelda ka Apollo teenindajate kohta, aga need kaks poodi (nii Kaubamaja kui Lõunakeskuse omad) ei ole kunagi eriti südamelähedaseks saanud. Mulle tundub, et Apollos on sellist teemavälist tilulilu palju rohkem, mis raamatute, kirjatarvete, muusika ja filmidega seotud ei ole. Veebipoena on Rahva Raamat samuti etem."

"See on üle mõistuse! Kas tahetakse, et eesti rahvas ei loeks enam üldse raamatuid? Siin on 2 varianti: kas raamat on liiga kallis või viin odav, pigem arvan, esimene variant."

"Apollo võib end pärast oma uuendatud kontseptsiooni sisse soolata. Poes on totaalne kaootilisus, raamatuid ei leia ja see kujundus. "must lagi on meie toal" või mis nad olla tahavad. Klienditeenindajad üha nooremad, kes raamatutest enam midagi ei jaga. Iga kell eelistan Rahva Raamatut kui klassikalise raamatupoe kuvandi järgijat. Ja tundub, et mitte vaid mina, kui klientide arvu visuaalselt võrrelda. Ostan pea iga kuu raamatuid ja Apollosse ei vea mind enam miski."

"Juba vähemalt viis aastat ei osta Apollost ühtegi raamatut. See seltskond ei oska klientidest lugu pidada ja võib rahumeeli pankrotti minna. Lõpetasin, kuna nad röövisid inimeste raha, pannes kliendikaardi kehtivuseks pool aastat."

"Kahjuks jah on Apollo viimasel ajal kõike muud kui raamatupood.
Pisikestes poodides on kindlasti käive madal, aga kas peaks raamatupoes olema kehakoorija ja kreemid."