** "Ostsin korteri eelmise aasta suvel ja kohe oli vaja pöörduda ehitaja poole, kuna elada polnud võimalik. Tegemist oli ventilatsiooni mootorite undamise ja vibratsiooniga. Maja katusel asuvad mootorid vahetati välja ja maja sisesele mootorile paigaldati kummipuksid ning kaeti müra isoleeriva materjaliga. Sellega sai probleem lahendatud. Vea väljaselgitamine oli muidugi omaette ooper, aga lõpp hea - kõik hea. Ja pean ütlema, et meil vedas ka väga ehitusfirmaga, kes väga abivalmid ja vastutulelikud olid."

** "Olen kokku puutunud igasugu suhtumistega. Meil Eestis on ainult tähtaeg, millest peatöövõtja ja tellija midagigi mõistavad. Miks on tähtsam ehitusgraafik, aga mitte kvaliteet? Miks on oluline materjalide odavus, aga mitte kvaliteet? Miks on kasulikum teha tööd suvaliste nt. raudteelastega, aga mitte kutsekooli lõpetanud müürsepaga, santehnikuga, pottsepaga või kellega iganes? Vot siit tekibki küsimus, et kui keegi teab kedagi, kes teab kedagi, kes on kohtunud oma rahvasaadikuga, siis võiks sellesama saadiku käest küsida, et miks meil Eestis on oluline hind mitte pikaealisus või kvaliteet?

Kui ülelahe ehitusel läheb tähtaeg lõhki, põhjendab töövõtja seda kvaliteedi tagamisena. Kui siinpool lahte hakkab tähtaeg kõrbema saavad töövõtjad trahvi. Soomes, Rootsis vastutab tööde õigsuses ja vastavuses projekteerija ja järelvalve. Meil saab olematu palgaga tööline paigaldada kõige lihtsamaid ja odavamaid materjale ja loota, et palk või ütleme otse: raha, miinimumpalk laekub arvele, et mugavam oleks telefoniarvet ja lasteaiamaksu tasuda) laekuks enam-vähem õigeaegselt. Mitte osade kaupa ja tunduvalt hiljem kokkulepitust nagu tavaks saanud.

Eestis võib projekteerija pärast raha laekumist projekti tellijale üle anda ja kõik muudatused, mis tööde käigus tulevad ja millised ka käiku lähevad, lisatöödena kirja panna ja loota, et tellija selle eest tasuks. Kui keegi teab mõnd juhtival kohal olevat inimest, kelle tööst sõltub Eestis Ehitusseaduse muutmine kvaliteedile orienteerituks siis andke sellest teada. Ei saa olla norm, et hanke võidab kõige odavam pakkumine! See on kõige halvem ja kallim ehitusmeetod. Kena sooja talve kõigile, kelle maja on ehitatud vaid hinda arvesse võttes!"

** "Ise nägin, kuidas buumi tipus ehitati maja - ei imesta kui see viie aasta pärast kokku vajuks... Pealegi ei vastuta keegi materjalide tervislikkuse eest. Uus mööbel ja vaipkatted haisevad hullemini formaldehüüdide järele kui vanasti. Varsti hakkame kõiki töid jälle ise tegema, nagu Vene ajal, sest ei jaksa isegi odavat töömeest isegi mitte mustalt palgata."

** "Ostsin imeilusa staliniaegse korteri pelgurannas. meri on lähedal, pargid, kesklinn kiviga visata. 2 keldriboksi 1 korteri peale, paksud, 3 kihilised tellisest, seinad, tugevad, valatud betoonist põrandad, kõrged laed, orginaal laudpõrandad, potiahi... Miks üldse keegi peaks tahtma mingisugusesse uuselamu karpi kolida?"