"Haiguse tõttu murdusid hambad nii, et 8 hambal juured sees, iga juure väljatõmbamise eest küsitakse 70 eurot + veel 5 kõikuvat hammast, kõigil on põletik all, mis on tekitanud kohutavad peavalud. Palun öelge, kuidas saab pensionär minna arstile, et korda suu teha, kui on pension on 300 eurot. Sellest maksan arved jääb kätte 130 eurot. Väljatõmbamine läheb 1000 eurot ja mitte mingisugust pääsuteed ei ole, lihtsalt kannatan. Proteesid lisaks sinna otsa veel 400 eurot."

"Alalise elanikuna Soomes maksin Soomes sama töö eest vähem kui olude sunnil korra Eestis Tõnismäe hambakliinikus. Samas uurisin, et mis läheks maksma suurema mahuga proteesi uuendamine Eestis, siis sain teada, et hinnavahe oli lausa 200 eurot kallim kui Soomes."

"Eesti - kahe tarkushamba välja tõmbamine 2x160€, kokku siis 320€. Soome - tarkushamba välja tõmbamine 38€. Eile käisin Eestis purihammast tõmbamas Kaarlis 34 eurot!"

"Sattusin hiljuti Lätis hambavaluga arstile, puhastati juurekanal, pandi rohi ja ajutine plomm, kõik väga korralikult, arve oli 10€."

"Eestis ei ole ju mingeid tervisekeskusi ja keegi ei kompenseeri täiskasvanutele midagi. Tegelikult võiks olla mingisugused haigekassal baseeruvad hambaravikliinikud, olgu või pikk järjekord, aga inimesel on vähemalt lootust ravile saada. Kahjuks meie riigi tegelased seal eesotsas ei saa aru, et paljud probleemid algavad põletikulistest hammastest, mille tagajärjel tekkinud probleeme on hiljem kümme korda kallim ravida. Tean paari inimest, kes peaks minema operatsioonile, aga kuna on hammastes põletik ja inimestel raha ei ole, siis lihtsalt kannatavad."

"2 plommi 70 eurot? Tuimestav süst on juba 7-9 eur vahel (oleneb hambapolikliinikust). Täidised algavad üldjuhul 35 eurost, lõppevad 90ga (ühe hamba jaoks). Kui läheb hästi ning kaks hammast korraga ravi vajavad, siis kahe hamba peale kulub tõesti 70. Aga äkki on vaja ka juureravi?"

"Keskmise palgaga üksinda elav inimene, kes maksab makse ning tahab igakuiselt säästa ning ka vahepeal arsti juures käia - mina saan täiesti murest aru. Alati on hea haukuda ja öelda midagi eriti lolli - näiteks "teeni rohkem.""