Küsisime oma lugejatelt, keda Londonisse sõitnud ETV ajakirjanikest sooviksid nemad kõige rohkem kuulda teleris sportlaste tegemisi kommenteerimas. Küsitlusele vastas üle tuhande lugeja ja selle võitis üsna ülekaalukalt Tarmo Tiisler (464 poolthäält).

Tiislerile järgnesid Lembitu Kuuse (273 poolthäält) ja Helar Osila 127 fänniga. Ülejäänute ehk Kristjan Kalkuni, Anu Sääritsa, Madis Kallase, Kristjan Ojangu ja Marko Kaljuveeri poolt andsid hääle vähem kui 10 protsenti lugejaist.

Toome teieni ka lugejate teravamad arvamusavaldused:

** "Ainuke, kes räägib kuulatavalt, teab infot ja oskab kommenteerida nii, et kuulates häbi ei hakka, on Tarmo Tiisler. Vaieldamatu ja konkurentsitu liider! Asjalikult oskab kergejõustikust ehk rääkida ka Osila. Kuuse koht on aga Käärikul suusaülekannete juures. Loodan, et kergejõustikku ja jalgpalli kommenteerib ikka Tarmo. Tiisleri kõrval võiks jalkas olla mõni vastav oma ala spets."

** "Kergejõustikus Osila, kossus Tiisler, jalkas ehk Kalkun."

** "Lembitu Kuuset ja Tarmo Tiislerit on alati väga huvitav kuulata, kuigi Kuuse jalgpalli ei sobi kommenteerima."

** "Osila on kõige asjalikum. Natuke võibolla liiga tõsine, aga seosetut tühja mula ei aja kunagi."

** "Mulle isiklikult meeldib Kristjan Kalkun. Tema hääletämber on kõige sobivam minu jaoks."

** "Minu arvates Kalkun on parim, ütleb seda, mida vaja ja on piisavalt emotsionaalne. Ta on teinud ka aastatega suurima edasimineku, mäletan hästi, kuidas paljudele ta ei meeldinud, (s.h mulle), aga nüüd on ta minu üks lemmikuid kommentaatoreid."