sääst ja ilu kirjutas: "Loomulikult ostan. Pole ju mõtet osta tuhande krooni eest riideeset, mida sa võib-olla mingi kuu kannad.
Peale selle on kaltsukates väga hästi disainitud riided ja seda sa vähemalt igaühe seljas ei näe. Säästan hulga raha ja saan omapärase toote. Meil on poodides riided kvaliteedi kohta väga üle hinnatud."

"Ostan, kuid siis uusi või peaaegu uusi ning üsna kallite kaubamärkide asju," teatas N38.
"Leidub väga headest materjalidest väga isikupärase disainiga tooteid, kui põhjalikult ja kaua otsida. Samade firmade asju müüb ka Tallinna Kaubamaja, kuid selle hinnaga nagu neid osta ei raatsi, kuna meeldib riideid sageli vahetada või siis kanda näiteks mingit kindlat värvi mingil ajal.
Põhimõtteliselt ei ole nõus suvalise puuvillase asja eest üle maksma. Tallinnas on Nõmme Humana päris hea."

Siisike usub, et kaltsukast riideid ostes säästab kõvasti. "Tallinnas hinnad nii laes ka ei ole. Käin Humanas siis kui seal on 25.- päevad. Veel on hea koht Pärnu mnt. Komka. Ostan endale sealt viigipükse kontoris töötamiseks, väga hea hind ja kvaliteetsed püksid. Miks maksta poes mõttetult sadu kroone?
Pealegi saab kaltsukast asju mida teistel ei ole. Poest uusi asju ostan allahindlusega pojale, tal mingi tõrge kaltsuka vastu aga eks tal selline iga, küll üle läheb.
Ei ole ju mõtet oma raha peale vihane olla ja osta poest kallist kaupa, mis peale pesu ei kõlba võib olla enam kanda. Kaltsukast on näha: kui pidas vastu kellelgi teisel, saad ise kah veel kanda."

Sõbralt sõbrale küsis: "Aga kust siis veel? Linnade teise ringi kauplused vähem tuttavad, sest hinnad kohati soolasemad kui "päris" poes.
Aga depressiivsete väikelinnade sôbralt sôbrale müügipunktid on lausa pärlid! Viimased teksapüksid ostsin 20.- eest, olid täiesti uued sealjuures ja nahast popi ja noortepärase üleôlakoti (samuti tutika) 15.- eest.
Lisaks terve ülejäänud riidekapi sisu, kus särkide hinnad 5.- ja 35.- vahemikus, püksid vahemikus 20.- ning 65.- jne.
Kaup on Inglismaalt ja Rootsist ning enamasti eelmise hooaja oma. Kohta loomulikult avaldada ei saa!"

"Iialgi ei ole ostnud ja ei kavatsegi seda kunagi teha!" teatab tallinnlanna.
"Miks peaksin teiste kantud asju ostma? Kui minu teenistus on kõrge, sest olen haritud ja töökas siis võin endale kvaliteetset elu lubada! Aastasele lapsele ei ole ka kasutatud asju ostnud ega tasuta vastu võtnud, las need võtavad kellel seda reaalselt tarvis on.
Taaskasutust pooldan sellegipoolest ja jagan kõik oma pere riided tasuta neile kes vajavad."