Valik lugejate kommentaare:

"Suht pensionäride seadus – pärast AK-d magama ja enne esimesi Eesti Raadio uudiseid juba üles. See on küll äärmine sigadus, et nüüd võib prügiauto kella kuuest tulla akna taha kolistama."

"Maist septembrini võiks vabalt olla 00-7, aga ammu tuleks ümber vaadata müraalased ehitusnormid. Ka uued majad kostavad liiga palju läbi. Kõrvalkorteri tavajutt või töötav pesumasin ei tohiks küll välja kosta."

"Tegelikult ei ole uus aeg parem. Lihtsalt sellepärast, et lõbusamas meeleolus pidutsejad ei hooli nagunii kellaajast, kuid naaber võib nüüd hommikul muruniitja tund aega varem käima tõmmata.

"Selline uus nn seadus on:
- valdavalt inimvaenulik
- reaalsuses mittejärgitav
- "hommikuinimeste" märg unistus
- paberist seintega korteri soetanud inimestele eriliseks nuhtluseks
- tehtud tuginedes millistele uuringutele?
- täiesti ebaoluline praegusel ajal
- valitsuse ja riigikogu püüe näidata, et nad ka ikkagi teevad midagi"

"Hommikul kell 6 enamik inimesi ikka veel magab. Ka need, kes kell 8 tööle lähevad. Aga unetu pensionär võib nüüd siis juba 6.00 muruniitjale hääled sisse lüüa. Sellised enamasti ei saa aru, miks need niinimetatud laiskvorstid veel magavad. Hilised magamaminejad ja hilised tõusjad on oluliselt tolerantsemad. Varased tõusjad kipuvad millegipärast oma varast ärkamist suure usinusega reklaamima: küll ma olen ikka virk ja töökas."

"Ilusa ilma nautimiseks just magatakse kauem ja tõustakse hiljem üles. Ilusad on just meie unikaalsed suveõhtud ja valged ööd – siis pole nii palav, ja jalutamiseks, grillimiseks, chillimiseks sobib ikkagi just õhtu. Hommikul kell 5 enne tööd ei pane ju grilli tossama ega hakka õlut jooma – seda tehakse ikkagi õhtul peale päevatööd. 80-ndatel olid Eestis kellaaja mõttes kuldsed ajad, kehtis Moskva aeg ehk siis praegusest suveajast veel +1 tund. Vaat need olid ajad! Suvel läks alles pärast südaööd pimedamaks, seevastu hommikul tõusis päike alles viie paiku, mitte ei hakanud poole öö ajal särama."