"Lolliks olete läinud? Inimesed suvel alles lähevad pubidesse kell 21-22 ajal ja siis 23 pannakse kinni? Ei tea ainsatki Euroopa pealinna, kus kell 23 pubid suletaks."

"Muide, vanalinnas on kõige vähem püsielanikke võrreldes kõigi teiste linnaosadega. Need, kes sinna on korterid ostnud, ei ole kindlasti suured linnulaulu ja vaikuse fännid, vastasel juhul ostnuks nad eramaja Kristiinesse või Nõmmele. Pakun, et ruigavad 3-4 üksikut friiki, kes on vahepeal vanaks saanud ja nüüd ei sobi enam pidutsevaid noori vaadata."

"Olen noor inimene ja üks nendest õudsetest kodanikest, kes läheb viimase trolliga baari ja lahkub baarist siis, kui esimene tramm sõitma hakkab. Ma pole kunagi harrastanud ennast kasti juua, aga ma ei mõista hukka inimesi, kes seda teevad. Vanalinna ööelu väljasuretamisele pakun välja alternatiivi rajada niinimetatud peolinnak, kus noored inimesed saavadki öö otsa juua, laaberdada ja end välja elada. Ühtegi elumaja seal olla ei tohiks, muidu on jälle häda, et pensionäridel ei tule und. Vanalinna baarid võib ju sulgeda, aga alkoholikultuur sellest ei kao. Joomarid lihtsalt kolivad uude kohta. Kaklused ja probleemid jätkuvad seal."

"Ma küsiksin Simsoni käest, et kas meil on kusagil seadus, et vanalinna elanikel öörahu ei kehti? Kas meie lapsed ei pea hommikul kooli minema? Vägisi tundub, et see jutt on kirjutatud kellegi tellimusel. Hr Näärmele aga suur aitäh vanalinna elanike ja hotelli külastajate poolt, kes on väga tänulikud korra loomise üle meie ühises vanalinnas."

"Küllap see ongi rahvastiku vananemise tagajärg - pensionärid haaravad ohjad, need vähesedki noored, kes meil on, surutakse kesklinnast välja ja keelatakse neile üldse kõik. Nad aetakse silma alt ära. Tulemusena hängivad need noored kusagil urgastes, magalarajoonides, parkides, süstivad trepikodades ja korraldavad konspiratiivpidusid. Aga 20 penskarit vanalinnas saavad rahulikult magada oma hirmkallites surnud vanalinna lukskorterites. Braavo!"

"Kas keegi mäletab veel, et mõned kümned aastad tagasi oldi kangesti mures, et vanalinn sureb ööseks välja. Nüüd siis on jõutud teise äärmusesse ja lausa tahetakse seda. Äkki inimesed ise valiksid oma elukoha selle järgi, mida tahetakse. Äkki on neile rahulolematuile sobilikum magada nn magalates või siis põllu peal olevates uusasumites. Seal on vaikus ja rahu. Seal saab oma neljarattalise sõbra südamerahuga jätta oma hoovi peale või lausa tänavale. Kui me lõbustusasutused vanalinnast välja tõrjume, siis võtavadki selle enda valdusse uhked limusiinid ja linnamaasturid, sest ega selline koht ju vaesele inimesele taskukohane elamispind ei ole. Äkki ei ole kena isegi tavainimesi sinna lasta, sest inimestega kaasneb ikka lärm ja see häirib rikaste ja ilusate elu. Ehitame ehk isegi uuesti müüri ümber vanalinna ja paneme väravad ööseks lukku? Kui tahetakse linnas elada, siis tuleb ka linna meluga leppida."

Kui kolid kesklinna, siis tasuks arvestada, ka ööelu olemasoluga. See on linnalise elamise loogika, et ööelu ning meelelahutus koondub kesklinna. Igal pool maailmas."

"Vanalinn on siiski pea igal pool maailmas pubide-klubide pärusmaa. Kaugele me keelamisega jõuame? Need samad inimesed kolivad mõne teise korteri alla baari pidutsema ja siis ei saa seal inimesed magada. Kui võtta midagi ära, siis peab pakkuma alternatiivi, sest pidutsemist ja alkoholi keelata ei saa (USA kuiv seadus, joomine hakkas pärast seda hoopis suurenema). Teiseks, kus on majanduslik mõtlemine? Kas linn teab, kui palju vanalinna lokaalid raha sisse toovad? Muide julge 1/3 on seal turistid."

"Vanalinnas muud moodi korda majja kindlasti ei saa,kui piirata lahtioleku aega kõigile baaridele. Kui piiratakse ainult mõne baari lahtioleku aega, siis kolivad nende külastajad teise pubisse ja sama trall läheb järgmises kohas kohe edasi. Baarides lärmavad meie omad kalevipojad, mitte kultuuri nautlema tulnud turistid. Turistidel on hotellides võimatu magada ja nemad kindlasti kannatavad. Edu Linnavalitsusele."

"Sellist läbu nagu meie vanalinnas, ei toimu kusagil Euroopas. Ma olen vanalinnas elanud üle 20 aasta. Öörahu osas kehtivad miskipärast topeltstandardid. Kui üks naaber teisele politsei kutsus kell 23.05 (öörahu häirimine, telekas oli vist kõvasti sisse jäänud), siis politsei lendas kohale, algatas väärteoasja ja menetles seda täie tõsidusega. Kui ise helistasin politseisse, et kõrvalbaarist tuleb kell 03.00 sihuke tümm, et maja seinad värisevad ja keegi röögib väljas baari ees õudsa häälega juba tund aega, siis politsei ütles - mis siis, meil on sinna iga päev väljakutseid, tulge esmaspäeval kirjutage avaldus. Ja kohale ei vaevunud tulema. PS, minu siia kolides ei olnud seda baari seal. Pooldan piiranguid. Kõigile asutustele, mitte ainult neile baaridele, kes praegu kohtumäärusega sellise käsu said. Täiendavalt: armsad linnaametnikud, kui te annate välja tegutsemislubasid "toitlustus- ja meelelahutusasutustele", nõudke kohe lahtiolekupiiranguid. Veenduge, et on ka paigaldatud heliisolatsioon, mis kannatab ööklubi/baari/kontserdiasutuse müra selliselt, et see väljaspoole antud asutust ei kostuks (praegu ei aita selle vastu ka 1,5 m paksud kiviseinad ega kõrvatropid). Lisaks kohustuslikus korras suitsuruume, et kogu läbune seltskond maja ees/tänaval ringi ei kakerdaks ja ei räuskaks."