** "Head teed, onu Raivo!"

** "Sügav kaastunne omastele, sugulastele ja headele sõpradele. Mäletan R. Järvit hea trenni- ja jutukaaslasena spordiklubi "Flexer" päevilt. Erakordselt siiras, intelligentne ja sõbralik mees oli. Tegemist oli väga eluterve inimesega, kes armastas sealhulgas aktiivselt sportida."

** "Tean, et Raivo Järvi käis juba pikemat aega ravil, hiljuti nägin teda ülikonnas ja suunurgad ülespoole - kohe hea meel oli. Mul on ühtlasi väga hea meel, et Raivo Järvi endast sellise pärandi on maha jätnud - inimesed mäletavad teda hea sõnaga."

** "Ääretult kurb uudis. Minu lapsepõlv möödus tema mõnusate ja lustakate saadete seltsis. Sügav kaastunne."

** "Minu sügav kaastunne kõikidele Raivo lähedastele ja kõikidele eestlastele, kes temast lugu pidasid. Mäletan aega, kui ta kaotas oma esimese armastuse ja peale seda hakkas kandma musta T-särki. See oli truuduse märk kõige kallimale. Ka tema lahkumine ei tulnud ju eriti ootamatult, sest ta andis mõista seda ajakirjanduse kaudu, et tegemist on tervise probleemidega. See kunst, mis tema valdas oma kätes, on ületamatu. Kui lihtsalt tulid joonistused ja jutt sinna kõrvale, see on ületamatu. Tohutu hulk Sinu jumaldajaid jääb Sind leinama. Puhka rahus!"

** "Raivo Järvi oli väärikas ja inimestele lähedane, paljude-paljude lapsepõlve kaaslane olgu see siis joonistustega või Kõige Suurema Sõbra saatega. Kuigi oli teada tema haigus, eks igaüks siiski püüab võidelda lõpuni. Au vaprale ja kõigile armsale inimesele kelle süda oli tegelikult suurem kui ta seda välja näitas / inimesed teadsid."

** "Kahju, väga kahju. Selliseid väärikaid inimesi on meil hädasti vaja. Kaastunne kõigile kes kaotusvalu tunnevad!"

** "Sai koos suusatamas käidud, koos jõusaalis käidud, alles paar kuud tagasi ajasime juttu riigikogu koridoris. Mul ripub kodus Sinu joonistatud ja mulle kingitud kalender Sinu poolt jne. Lapsepõlvest ma üldse ei räägi. Manalateele on läinud uskumatu inimene ja alati positiivne kamraad. Puhka rahus ja kaastunne lähedastele."

** "Väga kurb uudis, jään teda alati meenutama kui iga laupäeva õhtune külaline teleekraanil lapsepõlvest koos kass Arturi ja hiljem Leopoldiga. Kaastunne omastele!"

** "Puhka rahus kallis onu Raivo. Nautisin lapsepõlves "Jutupliiatsi" vaatamist nii väga. Andekas mees oli, meeletult kurb, et meie seast lahkuma pidi."