Rünno55

Laulupidu ei ole muusikapidu, vaid eestlaste olemise pidu. Aga ollakse omal maal, Eestimaal, räägitakse eesti keelt ja tahetakse olla vabad ja õnnelikud. Selliseid tundmusi väljendavad isamaalised laulud, aga neid ei tahetud pakkuda. Üritati teha muusikaüritust.

Kaido Kuluaar

Tänane kontsert oli väga hästi seatud ja rääkis meie laulupeo lugu, mis on ka oluline osa meie rahva loost.

diasporaa

Lihtsalt super! Konkreetne, huvitav ja paeluv ülevaade laulupidude ajaloost. Mängiti just eesti heliloojate teoseid ja oli mitmeid huvitavaid seadeid. Paremini on raske teha! Rõõmsamaid lugusid võiks ehk rohkem olla.

laiskloom

See, et tutvustati Eesti ajalugu oli väga hariv, võimas emotsioon oli ka teleri vahendusel, imelik kohe mõelda, et see on seesama eestlane kes päevast päeva üksteisele ära paneb - tuleb välja, et südames oleme me ikka üks tore rahvas.

konn

Palun korraldage platsil tihe prügikastide tühjendamine või lisage prügikaste juurde. Jube vaadata, kui inimestel pole prügi kuskile panna ning täis prügikasti kõrvale tekib jube lagahunnik.

Vapustavalt võimas!

Just tulin lauluväljakult. Hea kava, millisel tasemel koorid, taustaks meri oma laevadega, paar pilvekriipsu, laulupeotuli ja fiiling. Nii palju noori vaatajaid, üksteise ümbert kinni.

Ma ei mäleta nii ilusat laulupeo esimese päeva kontserti. Olin koos oma Soome, Rootsi ja Hispaania tuttavatega. Küsisid, kuidas on see kõik võimalik, et nii laulavad ju profikoorid? Meil ongi profid koorid. Tänu laulukaare all olijatele!

vaataja

Väga suur puudus oli, et ei olnud suuri ekraane, kust oleks näinud dirigenti.

Llll

Mulle üldse ei meeldi, et on kaks kontserdi. See tähendab seda, et kaugemalt tulijad peavad valima kahe vahel.

Super!

Laulupidu on ikka üks võimas üritus ja see sai kinntust ka seekord! Ma käisin laulupeol koos oma väliskülalistega Jaapanist, Koreast ja Hispaaniast ning nad kõik said sealt enda sõnul uskumatu kogemuse osaliseks. Nad olid tõsiselt vaimustatud! See on minu meelest ülitore, et ka välismaalased saavad osa meie peost ning hindavad seda. Eile oli eestlane olla tõesti uhke!

Jaga oma muljeid ja pilte laulupeo esimesest päevast kogu Eesti rahvaga, saates need aadressile rahvahaal@delfi.ee või kirjutades selle loo kommentaariumisse!