"Kõik eripensionid tuleb ära kaotada. See eripensionite süsteem tekitab ainult ebavõrdsust ja pettust. Maksumaksjad ei suuda sellist kallist eripensionäride armeed üleval pidada. Eripensionide kaotamine annaks riigile iga aasta ca 40 miljonit eurot kokkuhoidu."

"Uskumatu, kui palju inimesi saab suurt eripensioni. Samas on 32 aastat arstina töötanu pension umbes 350 eurot. Miks arsti tööd pole väärtustatud? Pean seda ametit küll kõige raskemaks."

"Nõus sellega, et eripensionid tuleks ära kaotada ja selle asemel sõjaväelastele maksta suuremat palka. Inimene, kes teenib korralikult, on võimeline investeerima vanaduspäeviks. Kui ta seda ei tee, on ta enda viga. Pension olgu kõigil ühesugune. Kõik oleme teinud tööd enda ülalpidamiseks ja riigi hüvanguks, ka väikepalgalised. Elu jooksul on suurepalgalistel võimalus kõrvale panna."

"Õiglane on see jaotus, mille korral tulemus on proportsionaalne panusega. Õiglane on palk, mis on proportsionaalne tööpanusega. Õiglane on solidaarne pension vanurile, mis on proportsionaalne ta panusega nooruses pensionimaksjate solidaarsesse kasvatamisesse."

"Kui eripensione ei maksa, siis tuleb maksta rohkem palka või armee jookseb laiali. Sest tegevteenistuses olija
1. ei või kusagilt kõrvalt teist enda valitud ametit pidada, tegeleda väärtpaberite, ettevõtetega;
2. ei või kuuluda parteidesse, olla valitud;
3. peab alluma käsule ja kasvõi päevapealt minema teise linna elama ja tööle;
4. ei või keelduda minemast sõdima rahuajal;
5. peab 50-aastasena suutma jooksta 3.5 km 17-ga, suruma 50 korda põrandalt jne.;
6. ilmuma käsu korras tööle aega viitmata, kasvõi alkoholijoobes ja altari eest, välismaalt puhkusereisilt;
7. peab jooksma mööda metsa ringi endast 30 aastat nooremate meestega;
8. hoiduma sõnavõttudest meedias k.a. kommentaariumites;
9. ei tohi vahetada ametit kui soovib saada eripensioni;
10. ei tohi eksida ühegi seadusepunkti vastu ja isegi LS rikkumine on vastunäidustatud;
11. riietuma konservatiivselt kogu teenistuse jooksul, ka muud ekstravagantsused on välistatud;
12. ei tohi kiruda Eesti riiki, valitsust ega uut maailmakorda, peab hoiduma teatud organisatsioonidest isegi kui meeldib, näiteks Odini sõdalased."

Kui riik tahab, et tema kodanikke kaitstakse, siis ei tohi seesama riik oma kodanikke petta! Iseseisvusaja esimene Kaitseväe Seadus lubas ühte, uus seadus praktiliselt nullis need? Kui riik tahab, et edaspidigi tuleksid noored mehed sõjaväkke, politseisse, piirivalvesse, siis peab neid mehi-naisi väärikalt motiveerima. Riik PEAB heastama 90date algul vabatahtlikult riiki kaitsma tulnutele lubatud soodustused! Kui riik ei julge niisugust sammu astuda, siis kaob nii vanadel tegijatel kui ka noortel alustajatel riigi vastu usaldus. Otsustajad mõelge natuke, kas asi väärib nii ohtlikku mängu."