"Teleripilt on maas mis maas ja ei ole sealt peale eilset üles tõusnudki, vaatamata igasugustele lubadustele."

---

"Homme päev katkestan Elioniga lepingud nii linnas, suvilas, kui ka ema ja isa juures. Palju õnne! Kahe päevaga korda ei suudeta teha. Samuti on poeg hädas, et koolitöö vaja oma hot.ee serverist kätte saada. Vot nii on lood. Oma suurusjärk 140 EUR kuus viin edaspidi mõnele teisele teenusepakkujale, kes endale nii pikki katkestusi lubada ei saa ja nõnda tähtsust täis "suurkorporatsioon" ei ole."

---

"Seda unustasin mainida, et endal puudub telepilt Tallinnas, Kristiine linnaosas. Siin asub ka arvuti, kust hot.ee kaudu poja printimiseks mõeldud referaati kätte ei saa. Vanemad Rakvere lähedalt, Sõmerult ja neil ka pildikast tumm teist päeva, kuigi kõikvõimalikud restardid juba oskajate noorte poolt tehtud korduvalt.

Oma Läänemaal asuva suvekodu kohta hetkel öelda ei oska, aga usun, et ei midagi üllatavat ka sealtpoolt. Nii, et suur osa Eestist on kaetud. Hästi panete. Selle jooksva kuu eest kavatsen kõigi kolme tarbimiskoha eest maksta vaid nende päevade eest, mil reaalselt teenus kättesaadav oli - andke või kohtusse! Ehk siis täna on meil 16. ja kuna jant algas juba eile, siis täpselt 14 päeva eest on teil raha minult saada - kuna te seda ilmselgelt mulle ei kavatse kinkida. Usun, et rõõm on minu õuel sellest hoolimata. "Ettevõte" või asi."

---

"Meile tulevad tellimused keskmiselt 1-2 päeva enne tööd meilile, nüüd kus juba 24h meilid maas, siis on ka mõeldamatu, et oma üle 100 kliendiga ise telefonitsi ühendust võtta.

Elioni lehelt saab aga lugeda: "loo oma firmale konkurentsieelis, kasutades meie nutikaid äriklienditeenuseid! Anname sulle vabaduse tegutseda ja keskenduda oma põhiärile, sest võtame tervikvastutuse sinu IT- ja telekommunikatsioonilahenduste eest."

Head õhtu jätku kõigile, homme saadan firma töötajad Elioni ukse taha, sest seal majas teatakse, kuhu objektile nad tööle peavad minema. Keeruline päev homme igaljuhul."

---

"Ületöötanud ja alamakstud IT töötajatega rallit ei sõida. See on hoiatuseks ka teiste firmade tippjuhtidele. Teades veidi Eesti IT telgitaguseid jään ootama, millal mõnest pangast paar päeva raha kätte ei saa või kõigil moblafirma klientidel "võla" tõttu telefonid suletakse."