"Eelmisel aastal maksid elektritarbijad taastuvenergiamaksu 64,5 mln eurot. Ainuüksi 4energia sai sellest ca 14 mln eurot. Elektrit tootis vist mingi 0,3 Twh, hinnanguliselt 3% kogu elektri tootmisest Eestis. Tuuleelekter on vist ainuke kaup, mida saab osta siis, kui müüja saab müüa, mitte siis, kui vaja on. Ehk siis põlevkivikatlal on tuli all ikka, aga kui tuul puhub, siis põlevkivielekter võrku ei saa. Saab hoopis veehoidlasse. Sellest siis ka asjaolu, et põlevkivi tarvitamine ei vähene, mis siis, et tuulikuid varsti kõik kohad täis. Ja veel - kuna Eestis toodetud elektrist läheb ca 40% eksporti, siis maksame ka eksporti minevale kaubale peale. Aga tegemist on ju taastuvenergiaga - majandusseadused siin ei kehti. Olukorda, kus peame midagi eksportima, selle eest raha teenima ja osadele "ärimeestele" peale maksma, et nende rentaablus ikka 30%+ oleks, tundub teatud kontingendile täiesti normaalne. Ahjaa, 2016.a. maksame taastuvenergiamaksu tõenäoliselt juba 80+ mln eurot, sest Väosse rajatav järgmine rahamasin. Nii me rikkaks saamegi. "Me" alla mõtlen küll maksimaalselt paarikümmend inimest."

"Mina ei saa aru, mis on osadel inimestel tuuleparkide vastu. Minule need isiklikult väga meeldivad ja mul poleks nende vastu midagi ka siis, kui need mu kodu kõrvale püsti pandaks. Tulevik peab olema keskkonnasõbralik!"

"Kas Eesti või kogu maailm läheb üle rohelisele energiale on samasugune küsimus, kas tubakast peaks loobuma. Kõik teavad, et suitsetamine on kahjulik ja kuigi kunagi said sigarettide müüjad oma toodet promoda kui kasulikku, siis tänaseks on suitsetamine ikka väga out tegevus. Aga nii nagu leidub inimesi, kes suitsetavad, leidub riike, kes rohelist energiarevolutsiooni edasi lükkavad. Eesti on siin musternäide, kes üritab silmad sulgeda selle eest, et põlevkivist energia tootmine pole ei keskkonnale, inimeste tervisele ega täna enam ka majanduslikult mõistlik. Kuidas taastuvenergia tulek ei vähenda põlevkivist elektri tootmist?! Juba praegu pole põlevkivijaamad avatud elektriturul konkurentsivõimelised neil tundidel, kui süsteemis on taastuvenergiat palju. Eestis on palju tuult ja oleks lollus seda mitte kasutada. Umbes sama rumal kui mitte uskuda, et suitsetamine lühendab eluiga."

"Autoga sõidan aastas 20 000 km ja kuna osa ikka ka linnas, siis tegelik bensukulu on 1600 liitrit mis teeb 16 000 kWh. 80% sellest küll läheb soojuseks - ehk kütab ilma. Samas kütan oma maja u 15 000 kWh ulatuses aastas. Saadaval on juba mikrokombijaamad, talvel tuled oma elektriautoga koju, paned jaama tööle, laed autot ja kaod kütavad maja akupaaki. Suvel laed autot päikesepaneelidega. Perekonna primaarenergia tarbimist on sellega võimalik kaks korda vähendada."