“Ma ka ei süüdistaks kohe abikaasat. Seks on hea suhte juures oluline ja kui naine on pärast sünnitust kuidagi võõrdunud ,peaks ta seda võtma kui muret ja pigem tõesti ,kui vajalik külastama meedikuid,asjade parandamiseks.;Mitte võtma mehe suhtes hoiaku ,et oled haige parvo kes keppi tahab. Paraku ,tean omastkäest ,et naistel (keda mehed nn. on hoidnud ja jumaldanud) komme elada maailma,et nemad otsustavad asju …Kahjuks lähebki siis täpselt nii nagu see ja kindlasti mitte ainus juhus. Siit on ainult üks väljapääs ,kas naine saab aru ,et ta ise paneb hullu või minnakse lahku ja oh imet ,selleks et uut mees leida hakkab naine taas olema meelas seskinautleja!! Sest siis saadakse ülihästi aru ,et sellist pipard märgides ei juhtu meestega midagi.”

***

“Minu arust on ebanormaalne, et last saades kolitakse teise tuppa ja paari omavaheline seksielu lakkab! Jätnud see laps saamata, kui see paarielu seisma paneb.Laps peaks ERALDI toas magama ja mees-naine ikka eraldi toas suures abieluvoodis.
Normaalses paarisuhtes on seks väga tähtsal kohal ! Mitu korda nädalas ikka. Vahe pole kas laps, 0 last või 10 last.
Kui naine hoiab meest pikalt kuival, on see kuritegu ja kuidas saab seda vägistamiseks nimetada kui mees tuleb ja kirglikult naisel püksikud eemaldab? Ma ise teeks samamoodi kui ammu saanud pole :)

Mees ja naine on ikka eelkõige partnerid ja alles teisel kohal lapsevanemaks olek.See on minu arvamus. Laps ei ole nr 1, mees ja naine on nr 1. Lapsi võid mitu ka teha aga seda meest-naist on sul ainult 1.”

***

“Tundub, et enamus arvamuse avaldajatest on pealiskaudsed või elukogenematud, kuna iga naise füüsiline seisund peale sünnitamist on erinev. Kui naine ei soovi mõnda aega peale lapse saamist füüsilist kokkupuudet, siis see ei anna abikaasale aluse vägistamiseks. Kui abikaasa oma vajaduse rahuldamine ajab üle ääre ja mõistmist pole karvavõrdki, siis selleks on lõdva elukommetega naisi maailmas jalaga segada.”

***

“Julm mees, kes niimoodi käitus, aga kui veidi mõelda, siis igas suhtes on kaks poolt. Võimalik, et mees oli viidud viimase piirini. Mõnda teeb rahuldamatus agressiivseks. Samas on see raske juhtum. Ei tea ju. Kunagi oligi nii, et kui abikaasade vahel puudus sekssuhe, siis kohtus nö armu ei antud (poolte vahelist leppimisaega), sellise abielu sai lahutada.”

***

“Vahet pole kas põõsas või abieluvoodis,vägistamine on vägistamine. Nagu mehel on õigus tahta nii on ka naisel õigus ei öelda.
Ja kui ilma kohe kuidagi ei saa siis faki kasvõi naabrit v ämma aga pealesunnitud seks on valus ja alandav ja ka normaalne mees ei naudi seda kui kaaslasel on vastik.”