"Selge. Keskerakond soovib eestlased steriliseerida," kommenteerib teine lugeja riigikogulase soovitust steriliseerida vastutustundetute meestega lapsi saavad naised.

"Riigikogu on üks väga halva auraga koht. Inimesed, kes enne olid normaalsed ja ajasid mõistlikku juttu, lähevad pärast sinna saamist lolliks," nendib kolmas.

"Kui naised poleks nõus kasvõi nende vastutustundetutega lapsi tegema, siis oleks eesti rahvas juba sajandi eest välja surnud. See riik püsib küll eesti naiste kangusel ja vaprusel," leiab neljas.

"On keegi näinud meest garantiitunnistusega, et see mees peab oma lapsi üleval ja tegeleb nende kasvatamisega? Koos elamine ei garanteeri korrektset käitumist isana, olgu see siis üks või kümme aastat kooselu, seda tean 100% kindlalt," ütleb viies.

"Õige! Ja hakatuseks tuleks läbi viia detsimeerimine. Iga kümnes loosi alusel avalikult läbi piitsutada ja siis maha lüüa. Hirmuks olemasolevaile ja manitsuseks järeltulevatele põlvedele. Mis nad siis elavad nii jumalavallatut elu?" küsib kuues.

"Huvitav, mida nad küll söövad seal mäe peal?" mõistatab seitsmes.