Sealt hargnes jutt nii, et veel kahel naisterahval seal ruumis oli olnud kokkupuude sarnaste idiootidega.

Tean ja mäletan minevikust veel selliseid juhtumeid, kus naised on rääkinud, et mingi mees on suisa autost välja tulnud ja juhiust lahti kiskunud või siis ähvardanud klaase segi lüüa. Ja eranditult tulevad sellised lood just naiste suust.

Ma millegipärast ise arvan, et need naisjuhid ei ole kuidagi nahaalsemad kui näiteks mina või enamik (mees)liiklejaid. Seepärast ongi kummastav ogarate liiklusdebiilide käitumine, et mingisuguse oma sisemise viha maha surumiseks vaadatakse välja selline üksi sõitev naisterahvas ja külvatakse talle kamaluga hirmu. Ma ei kujuta ette, et kui madal on selliste meeste enesekindlus üleüldiselt ja mis puudujääke selle ähvardamisega kompenseeritakse.

Hea meelega muidugi loeks nende ründajate endi lugusid, et mis on neid selliste tegudeni viinud. Ja kas on olnud ka mehi, keda on korrale kutsutud? Või mehed ei julge seda tunnistada? Nael kummi ja rahulikku liiklemist kõigile!

Hea lugeja! Mida arvata sellisest käitumisest, kui liikluskeerises rusikad käiku lastakse? Kas oled olnud liiklusraevu vägivaldseks pöördumise tunnistajaks või lausa seetõttu kuriteo ohvriks langenud? Jaga oma kogemust ka teiste lugejatega kirjutades aadressile rahvahaal@delfi.ee !