Ei, ma ei arva, et emmed peaks oma titat häbenedes tualetis toitma.Olgu olukord kui keeruline tahes, mõistusega olend leiab ikka veidi hügieenilisema ja rahulikuma nurgakese.Astu lihtsalt mõnda kohvikusse sisse, need on enamasti nagunii pooltühjad, ja palu luba oma tegemised ära toimetada.

Ja soojemal ajal sobib ka varjulisem pargipink, miks mitte, linnulaul ja lehekohin pealekauba.Kõht täis, jääb väike kisakõri ka magama.

Ärge saage valesti aru, ma ei arva, et imetav ema peaks end peitma. Aga selge on see, et see tegevus on vägagi nende kahe tegelase omavaheline asi. Nad vajavad rahu ja vaikust, vaid teineteisele keskendumist.Ja kuigi enamus inimesi ei pea piimast pundunud rindu teab mis vaatamisväärsusteks, pole neile vaja, et sellel kahekesi olemise hetkel ema närviliselt ringi vaataks, et noh, äkki mõni pervert piilub.Või veelgi hullem, mõni kibestunud naisolevus moraali lugema tuleks.

Küllap on enamus lugejaid minuga nõus ja rohkem polekski sellel teemal miskit rääkida.
Aga üks ema suudab siiski kõik normaalse peapeale keerata. Jutt käib nüüdseks juba “kuulsast” beebiblogijast Mariann Kaasikust.

Juba tema varasemad väljaütlemised on tekitanud naise vastu teatud tõrke. Jah, õnneks vaid tema, mitte kõikide imetavate emade vastu. Naine, kes küsib “miks ma ei või avalikult imetada, te pole varem tissi näinud” jätab pisut kogenematu ema mulje. Ilmselgelt ei tea ta hügieenist suurt midagi.

Veelgi hullem on järgmine blogi “Ma ei taha toita last poti peal, kus kümme inimest sital on käinud”. No vabandage, esiteks mitte ainult kümme, teiseks, kes sinna minna käsib. Nii vaimuvaene üks ema ikka olla ei saa, et muud kohta leida ei suuda.

Aga viimane lugu on lausa tase omaette. “Aitame eestlase võidule, avalikult imetada on okei! “. No ausalt, kusagil on ikka piirid, selle eestlase oleks võinud ära jätta, poleks nii võlts tundunud. Samas, edasi lugedes saab nagunii selgeks selle naise suur egoism ja eneseimetlemine.Lauslollus pealekauba.

Tegemist on miskit sorti fotokonkursiga."Pole ju vahet, kas olete avalikult imetamise poolt või vastu, lihtsalt oleks megalahe, kui eestlane ülemaailmse konkursi kinni paneks," ütleb Mariann enda poolt hääletajatele.

Jah, issanda loomariik on kirju, sellist naist, kes tähelepanu saavutamiseks laps rinna otsas mööda linna ringi tuiskab, on raske emaks nimetada.Lihtsalt imetaja, kui sedagi. Sest viimased proovivad samuti poegade toitmiseks ikka varjulisema nurga leida.

Ma kahtlen sügavalt, kas tema laps üldse kunagi tõelist emaarmastust tundma saab.Või jääbki ta vaid aksessuaariks ema tegemiste juures.

Mariann, võta end kokku, olgu eestlaste häbistamisega, kuidas on aga Sinu laps vajab Sind. Mitte kogu maailma tähelepanu.