Ei ole tarvis vastuväitena tuua mõningaid "lihvitud" teelõike. Eesti pealinnas Tallinnas - kohe-kohe on sellest saamas Euroopa eesistujamaa pealinn. Lihtsalt kohutav on linna tänavate seisukord.

Autoga sõites tundub, et ilmselt oleme ajast valgusaasta jagu maha jäänud, et nii augulistel, oskamatult lapitud tänavatel tuleb liigelda. Endiselt jätkub nii linnavalitsuses kui ka riigis terviklikult prioriteedina nn. vähempakkumiste jada. Tulemusena aga ongi "saavutatud" hirmkalliks minevad parandused, auklikud teed, õnnetusjuhtumid.

Tagatipuks ka Euroopa Liidule tagasimakstavad üüratud, teede ehituseks määratud kasutamata jäänud summad! Kalle Klandorf jt. - no mis spetsialistid küll nemad on?

Ammu peaks ka teede ehituse tellimisel aluseks võtma ehituslike garantiide olemasolu, mitte aga madal hind! Ka siin kehtib vana hea inglaste ütlus: "Ei ole me nii rikkad, et odavaid asju osta"! Kui riigiametnikud lõpetaks spetsialistide mängimise ja hakkaks rahva rahaga (NB!) vastutustundlikult ümber käima, oleks ka meie teede ja tänavate olukord tunduvalt kvaliteetsem ja mõnusamalt sõidetavam!