Koit Toome ümberkehastuste varieeruvus või erinevus oli tegelikult palju suurem kui teistel konkurentidel. Loosi tahtel olid valimis nii Tiiu Tulp, George Michael kui ka Meat Loaf. Kõigi nende kehastamistega sai Koit Toome suurepäraselt hakkama ning pälvis nii žürii kui ka televaatajate poolehoiu.

Toome võitu ei saa põhjendada hea loosiõnnega, vaid ta tegi ise kõik professionaalselt ning nii nagu reaalsed parodeeritavad artistid oleksid seda teinud. Lisaks alati pea 100% õige hääletämber. Tegemist on väga andeka inimesega, kes lisaks mitmekülgsetele rollidele suudab alati pakkuda ka professionaalset esitust.

Ka Andero Ermel suutis väga hästi ära laulda enda kehastatud rollid ning sinna juurde ka artistile omast show'd teha. Siiski põhines näosaate formaat muusikal ja laulmisel ning seega oli lauljatel näitlejate ees eelis. Arvan, et suur tunnustus Andero Ermelile on see, et ta näitlejana laulusaate finaali jõudis. Lisaks olid tema esinemised väga hingestatud.

Kuni võitja väljaselgitamiseni oli tegelikult enamik inimesi kindel, et võidab Ott Lepland. Üllatus oli suur, kuna isegi Koit Toome polnud oma triumfis kindel. Paraku panid esitused ning professionaalsus asjad paika ja televaatajad nägid oma silmaga, milleks on eesti artistid võimelised. Koit võitis ja see oli õiglane.