Jalutades mööda niinimetatud Bermuda kolmnurka, jääb silma mitmeid kohti, kus koguneb rohkem rahvast ja kus sumin suurem. Sageli saadakse Suur-Karja tänaval kokku, et vaadata, kuhu edasi. Shooters ja Nimeta pole just minu lemmikud, aga millegipärast mulle tundub, et nende puhul on teostatud näidispoomine.

Kui tuua ettekäändeks sealsete elanike nurinat, siis... andke andeks, inimene, kes soetab omale korteri südalinna, peaks oskama arvestada sealse meluga. See on ju linna süda - paik kus 24/7 elu keeb! Kui inimene on juba olemuselt või ealt selline, kes tahab rahu ja vaikust, siis terve linna äär on ju magalaid täis!

Kas me tahame saada lahti ka neist vähestest turistidest, kes meil lõbureisil käivad? Vaevalt on nad valmis kell kaks öösel lõpetama, kui just peo eesmärgil on kohale tuldud.

Mina isiklikult ei kujuta ette riigi pealinna, eriti veel südalinna, kus öö saabudes sureb elu välja. Ööelu käib paratamatult asja juurde ja siin ei tasuks küll hakata ebapädevaid keelde ja käske lahmima.

Loodan, et kohtus pannakse asi paika, linn jääb kaotajaks ning vanalinn jääb kõigile avatuks ööpäevaringselt. Ja muidugi, et Bermuda ei kaotaks oma võlu - ei siinsete elanike, üliõpilaste ega ka turistide silmis.