Esimesena võeti maha Koidu R-kiosk, siis Endla oma. Alles jäi vaid see veider kiosk, kus lõpuotsas olid müügis ainult pulgakommid ja patareid. Siis hääbus seegi - alles jäi ainult vundament.

Kui R-kiosk on loobunud nn tänavaputkandusest ja kõik oma müügikohad suurte katuste alla kolinud, siis kas vastav ametiasutus, mis on pädev antud teemal sõna võtma, ei võiks korraldada mingit avalikku konkurssi? Usun, et mitte ainult minul, vaid ka teiste linnaosade inimestel on samad probleemid.

Enne oli hea: hüppasid dressipükstes ja toasussides uksest välja, 30 meetrit putkani ja said oma mullivee, nätsu, ajalehe või suitsupaki kätte. Nüüd on Kristiine keskus pool kilomeetrit, Grossi pood pool kilomeetrit, Kassisaba pood pool kilomeetrit. Suvel pole veel häda midagi, aga talvel kell kaheksa hommikul...

Samas sõidad 16 bussiga ühe peatuse Vabaduse väljaku tunneli juurde - kohe maha astudes on panga all R-kiosk, tunnelis kohe teine ja tunnelist väljudes kolmas. Tiheasustusega elurajoonis laiutab tühjus ja ametiasutuste piirkonnas on kontsentratsioon 3 kioskit 0,1 hektari peale.