Oleme harjunud siiani sellega, et turg on olemas vaid linnades põhiliselt. Näiteks Pärnus, Tallinnas, Tartus, Viljandis ja mujal. Kas maal pole asja ette võtjat või ei saada vastavat luba, et näiteks mõnes külas või alevikus turg avada? Maarahvale oleks kindlasti oma turuplatsi vaja, et osta ja müüa. Tuntud teletäht Maire Aunaste pani käima Tartus ja Tallinnas kirbuturud kus saadaval vanem kraam kuid ka toidukaupade kauplemiseks oleks turgu vaja.

Mis seentesse puutub, siis mina seente fänn pole. Kui söön, siis ainult marineeritult. Kukeseentest ei pea üldse lugu. Kui nad mulle metsas käimise ajal tee peale ette satuvad siis neile just peale ei astu ja korjan ära ning annan nad mõnele ettejuhtuvale inimesele lihtsalt tasuta ära.

Kukeseened kasvavad suisa pundis koos. Neid kas on või ei ole. Olen kukeseent muidugi süüa proovinud kuid mulle nad ei maitse. Neil polegi tegelikult maitset! Keegi seenetark on sõnanud, et kukeseen on nii moodne seen, et söö nagu kummisaabast.

Ühesõnaga - kui mets on lähedal, siis pole turule asja et sealt midagi ostma minna. Kes on virk seente- marjade korjaja, see võib neid muidugi turule müüma minna. Mõni inimene ei lähe metsa kunagi seenele ega marjule, sest kardab kohata madusid ja puuke. Need võivad olla ka koduõues. Puuk kipub varitsema heinakõrte peal ja madusid leidub kohtades kus asuvad kivihunnikud ja vanad lagunenud hooned.

Turg võiks laieneda ka maale, kui just mitte küladesse, siis alevikesse kindlasti.