Kui inimene hakkab kristlaseks, siis leidub alati hulgim neid, kes hakkavad teda taga kiusama ja mõnitama. Teda sõimatakse hulluks või alaarenenuks. Kristlaste naeruvääristamine on pigem reegel kui erand. Minnakse isegi füüsiliselt vägivaldseks. Kristlased võiks enda tagakiusamisest palju jutte rääkida.

Aga kas te kuulete meie poliitikute ja ajakirjanduse suust toetust või kaitset kristlastele? Ühtesid vähemusi võib taga kiusata, aga teisi ei tohi? Kas seda nimetatakse võrdsuseks? Kristlaste mõnitamine on täiesti aktsepteeritud ja meie ühiskonnas täiesti tavaline nähtus.

Homode suhtes ei tohi väljendada mingit kriitikat, isegi mitte leebet kriitikat. Kohe on meedia ja poliitikud sul kaelas. Vaadakem nende reaktsiooni traditsioonilise pere kaitseks korraldatud meeleavaldusele. See on kummaline vahetegemine. Kui me tahame olla sallivad, siis peaksime seda olema kõigi vähemuste suhtes.

Hea lugeja, kas tunnetad Eestis usulist diskrimineerimist? Kui oled usklik inimene ja leiad, et sulle tehakse liiga, siis jaga oma lugu ka teistega aadressil rahvahaal@delfi.ee või kommentaariumis!