"See on puhas linnalegend, et varem sai kaltsukatest ei-tea-mida. Ega ei saanud küll. Tuli täpselt samuti 5-6 poodi läbi kammida, et 1-2 enam-vähem sobilikku hilpu leida.

Teiseks: kes siin räägib kiirmoe hilpude soodsast hinnast hooaja lõppedes – need esemed on enamasti nii viletsa kvaliteediga, et lendavad teil üsna varsti prügikasti. Täpselt sama lugu turult ostetutega, selle vahega, et turukaup on veel viletsamatest materjalidest (põhiliselt täissünteetika) ja veel kaks korda räpakamalt kokku käristatud.

Olen leidnud kaltsukatest tuntud brändide asju, näiteks Peppercorn, Esprit, Laura Ashley, Diesel, Campus, Premium, Marc O' Polo jne. Vot selliste leidude pärast tasub kaltsukatest ikka ja jälle läbi astuda – ega ilmaasjata pole brändikaup uuena väga kallis," seletab lugeja.

"Ostan enamiku oma riideid Humanast ja olen rahul. Viimati sain firmateksad 2 euriga," kuulutab teine.

"Olen tähele pannud, et kaltsukast ostetud hea kvaliteediga ja korraliku firma asi peab ikka oluliselt kauem vastu kui mõnest poest ostetud allahinnatud kaup, mida keegi pole tavahinnaga tahtnud, või mis ongi lihtsalt odav, näiteks Stockmanni allahindlusel müüdav spetsiaalselt selleks otstarbeks kauplusesse sisse ostetud kaup. Kui ikka riie on ühe kandja vastu pidanud ja näeb ikka veel korralik välja, tähendab see, et pesus ta naljalt katki ei lähe ja välja ei veni," nendib kolmas.

"Ma ei tea, kas mul on õnnelik käsi või mis, aga väga tihti jääb second-handist midagi head silma. Jama ei osta. "Päris" poest peaaegu ei oskagi osta – mulle lihtsalt ei sobi seal miski, või on jube kallis. Narva maanteel on näiteks riidepood nimega Oranž. Ostsin praktiliselt uue, hea lõikega linasest jaki 12 euroga. Rõõmsalt kannan 3-euroseid stretch teksaseid, mis ostetud Mustamäe tee uuskasutuskeskusest, samuti 3-euroseid suvekingi. Pärnu Humana on huvitav, mujal olen küll palju jama näinud," tunnistab neljas