Viimsi vallavalitsuse kommunikatsiooni- ja arendusjuhi Liia Ringo sõnul võivad igasugused ehitustööd sõltumata piirkonnast, kus need toimumas, elanikele tekitada tavapärases elurütmis ebamugavusi.

"Liiklejate turvalisuse ja ohutuse tagamine igal ehitustegevusel, mis jääb valla territooriumile, on nii Viimsi vallavalitsuse kui töö tellija ja ehitaja (kui töö läbiviija) ühine mure. Vallavalitsus on olukorrast teadlik. Koostöös ehitajaga oleme kokku leppinud ja enne tööde algust ka valla infokanalite vahendusel elanikeni viinud liiklusskeemid, et tagada võimalikult sujuv ja ohutu liikluskorraldus kogu ehitusperioodil. Lähtuvalt tööde käigust skeeme ka täpsustatakse," selgitas Ringo.

"Nagu infokanalites oleme teavitanud - tööd on plaanis lõpetada 1.11.2016. Kooliaasta esimesteks päevadeks on ehituslõigul kohapeal liiklust reguleerimas liikluskorraldajad. Vajadusel perioodi pikendatakse. Eile toimus ka kohtumine ehitajaga, et kitsaskohad enne kooliaasta algust veelkord üle vaadata," selgitas Ringo, kuidas püütakse koos vallaga keerulisele olukorrale ajutine parim lahendus leida.