Pole eriti vahet, kas on "Laulge kaasa" või "Lauluga maale", kuna laulud on ikka ühed ja samad ning kohad kipuvad ka juba varsti samad olema, kus eelnevalt käidi. Kui "Laulge kaasa" saadet sponsoreerisid kohalikud omavalitsused ja ettevõtjad, siis ilmselt sponsoreeritakse nii ka praegust "Lauluga maale" saadet. Mina seda saadet ei vaata eriti. Üks kord hooaja jooksul piisab selle nägemisest.

Igal inimesel on omad maitsed ja eelistused ja näiteks mõnele meeldis saatejuht Reet Linna rohkem kui Gerli Padar praegu. Mullegi meeldis Reet Linna saatejuhi ja esilaulja rollis rohkem.

"Laulge kaasa" saade käis praktiliselt Eestimaa kohad risti ja põiki läbi ning sama teeb nüüd ka "Lauluga maale" saade. On teada, et saadet sponsoreerivad kohalikud omavalitsused ja ettevõtjad ning mõistagi tehakse sponsoritega ka intervjuusid ja näidatakse nende reklaame. Vähemalt nii oli "Laulge kaasa" saate ajal. "Lauluga maale" saatega ma eriti kursis pole, sest seda ma praktiliselt ei vaatagi, kuna minu silmis on see saade ennast juba ammendanud. Kui kaua ikka kuulda ühtesid ja samu laule? Vaatan saadet ainult sel korral, kui saates laulab mõni minu lemmik.

Gerli Padar on elurõõmus ja tore lauljatar, aga mulle tema esinemine "Lauluga maale" saates eriti ei meeldi. Tema liigutused on kuidagi liiga elavad. Ehk on asi selles, et olin Reet Linnaga harjunud?

Mis Reet Linnasse puutub, siis tema võiks hakata juhtima oma autorisaadet "Pühapäev Reet Linnaga" näiteks. Ta juhib "Prillitoosi", mis ei pidavat pensionäridele eriti mõeldud olemagi. "Prillitoos" on ju ometi saade pensionäridele ja on seda olnud juba pikki aastaid.

Seega - "Prillitoos" võiks muutuda penionäride saateks tagasi ja saada omale teise saatejuhi (näiteks Marite Kallasma või Ewe Kaselaane tagasi) ja samas võiksid ka õnnesoovid eakatele tagasi tulla. Reet Linna võiks saada hoopis omale autorisaate ja seal näidata just seda, mida või keda ta soovib.