Rahvast oli värskesse muuseumimajja kogunenud tubli paarsada ning saal elas laval toimuvale südikalt kaasa. Voorand rääkis oma lauludele eellugusid ja naerutas kuulajaid kenasti. Saime teada, et õige naine pole piltidega ajakiri, vaid süvenemist vajav sisukas raamat.

Korraks andis laulja mõista, et viibib laval purjus olekus. Kiire täpsustus aga rahustas ärevile läinud aplodeerijaid - tegemist olevat siiski joobumisega armastusest. Küll mahub ühe pisikese naise sisse palju purju tegevat armastust!

Oma bändikaaslasi kiusas Kadri mõnuga - isegi eesootava loo kohta ei andnud pikalt vihjet ja mehed vaatasid hädiste nägudega muudkui klaveri poole. Poolteist tundi kestnud hoogsa esinemise eest saab naine kestvad kiidusõnad ning sama arvas paarisajapealine kuulajaskondki.

Järgnevate festivalipäevadel saab erinevatel lavadel näha Richard Bonat Kamerunist, Argentiina muusika elavat legendi Dino Saluzzit ja rahva ammust lemmikut, krimmi-tatarlast Enver Izmaylovit.

Kontserdipaikadeks on Eesti Rahva Muuseum, Vanemuise kontserdimaja ja Elleri Tubina saal. Festivali korraldab MTÜ Rajamuusika, mille eestvedajaks on Oleg Pissarenko.