"Intsident leidis aset eile kella poole kuue paiku, kui Lehola peatuses, suunaga Mustamäe poole, seisis buss number 24A," alustas lugeja, "fooris põles parasjagu roheline tuli," sõnas ta ja lisas, et nii tema ees kui ka taga olid autod. "Ühel hetkel, kui minu auto ja bussi esiots jõudsid kohakuti, pani bussijuht suuna sisse ja lihtsalt keeras mulle ette. Pidurdasin järsult, kuid avarii vältimiseks pidin tegema manöövri vasakule ning sõitma üle ohutussaare," kirjeldab Delfi poole pöördunud mees.

Mees kirjeldas, et seejärel pidas ta teeservas kinni, pani ohutuled põlema ja läks bussijuhilt selgitust paluma. "Bussijuht endal süüd ei näinud. Ometigi pani tema oma mõtlematu teguviisiga ohtu nii reisijad kui ka kaasliiklejad," märkis lugeja. Ta lisas, et on antud olukorrast teavitanud ka politseid.

Ka üks teine Delfi lugeja jagas meiega oma kogemust: "Seik leidis aset umbes aasta tagasi Pae trammipeatuses," alustas ta. "Tulin trammi nina eest mööda, jõudsin ukseni ja seejärel trammijuht sulges ukse - minu silme ees - ega lasknud mind trammi," kirjeldab mees juhtunut. Ta lisab, et teavitas sellest ka transpordiametit, kus talle vastati, et kuna tegu oli vanema trammiga, siis juhtunut turvakaamera puudumise tõttu kontrollida ei saa. "Trammijuht ütles, et tema mind ei näinud, nii et sõna sõna vastu. Lõin sellele juhtumile käega, kuigi okas oli tükk aega hinges," sõnas lugeja.

Tasuta ühistranspordi tulles kadus ka bussijuhtide viisakus

Ka üks teine lugeja on meiega oma kogemust jaganud, sel korral on tagasiside hoopistükis positiivne. "Elasin kunagi Energia tänaval ja sõitsin igal hommikul kesklinna tööle - peamiselt number 23 ja 23A bussidega," kirjutas ta. "Iga päev tervitasid nad mind viisakalt ja bussist väljudes soovisid edukat päeva," lisab naine. Ta märkis, et räägib kogemusest, mis leidis aset kümmekond aastat tagasi. "Kui meenutada, siis nendel aastatel pidi ühistranspordis pileti eest veel maksma, nüüd aga pole viisakust ja pole piletit - see selgitab absoluutse allakäigu ühisteenustes," möönis naine.