"Varahommikul ajas mind ülesse WC-poti korin ja seejärel voodi sujuv jõnksumine edasi-tagasi," räägib teine.

"Ei olnud just mõnus hommik. Kell 5.25 hakkas voodi nii jubedalt värisema ja kõik asjad korteris kolisesid. Koer hakkas hirmust haukuma, ega teadnud, mida teha – joosta välja või olla toas. Väikeseid värinaid on veel praegugi. Midagi hirmsat vist ei juhtunud – kõik majad on püsti. Loodan südamest, et ma enam sellist kogemust ei saa," kirjutab Hispaanias Málaga provintsis Fuengirola linnas resideeruv eestlane.

"Ütleme nii, et vastab tõele. Järsku hakkas kõik värisema. Imelik igal juhul. Pole enne sellist kogemust olnud. Pärast seda enam uinuda ei õnnestunud," kinnitab lugeja samast provintsist Benalmádena linnast.

"5.23 näitas minu kell. Päris korralikult raputas. Minu arvamuse kohaselt umbes kolm sekundit, aga sellise hirmuäratava asja puhul tundub see hirmus pikk aeg. Hetkeks oleks justkui väga tugev tuul tõusnud. Kogu maja värises, voodi rappus, aknad värisesid ja trellid akende ees samuti. Pärast seda enam uinuda ei suutnud ja hiljem tundsin üht võnget veel. Horisontaalasendis olles tunneb seda raputamist eriti hästi. Jalgel olles ja liikudes võib mõni väiksem maavärin sootuks märkamata jääda. Reedel oli päeval kella 15.30 ajal samas piirkonnas maavärin olnud, aga mina seda ei märganud, kuna olin liikluses," seletab samuti Málaga provintsis asuva Mijase linna elanik.