"Juba pool promilli tõstab liiklusõnnetuse põhjustamise ohu mitmekordseks. Pigem on ohutum raske joove, sest sellega ei ole inimene võimeline sõitma, saati siis veel mingit tõsist õnnetust põhjustama.

Igasugused megakaristused, mis peaks olema suunatud inimese eneseregulatsioonile, ei tööta. Purjus peaga on inimene kõige ilusam, targem, osavam, rikkam ja lisaks sellele ka nähtamatu. Purjus inimese rooli sattumist peaks takistama kõik teised ümberringi olijad. Paraku on eestlastele kõik neid ümbritsev ükskõik. Nähakse purjus inimest rooli minemas - suva. Nähakse luugita kanalisatsioonikaevu - suva (parimal juhul tehakse pilt ja pannakse Facebooki). Ja nii edasi.

Ma sõidan enamasti Lõuna-Eestis. Teen pikki otsi maanteel (käin maakodus) alati pärast suuri pühi ja sõidan niisama. Load on üle 15 aasta, puhunud pole mitte kordagi. Politsei on mind peatanud ühe korra niisama dokumentide kontrolliks. Piirivalve kaks korda. Tõesti kujutab mingi suur boss endale ette, et mingi kontroll toimub või? Tallinnas võib-olla. Meil siin sõidetakse rohkem täis peaga kui kainelt," teatab lugeja.