"Kui uus valitsus saaks haldusreformi tehtud, kasvõi jõuga - see oleks Eestile hea!"

"Tehku ka teine ülestõusmispüha riigipühaks. See on peaaegu kõigis Euroopa Liidu riikides riigipüha, mistõttu aktiivset kauplemist ei toimu. Samuti ei liigu pangaülekanded."

"Tuleb võtta tagasi see Kaitseväe korralduse seaduse muutmise seadus ja minna edasi vana arengukavaga, nagu Kunnas ja Laaneots on öelnud."

"Valimisseadus ja Erakonnaseadus üle vaadata. Erakondade kartellistumisele ja riigiametite politiseerumisele tagasikäik. Erakondade sisekorraldus ja dokumentatsioon allutada Avaliku teabe seadusele. Korruptsioonile nulltolerants."

"Haigusrahade taastamine. Hetkel käivad inimesed haigena tööl, sest vastasel juhul läheksid nad pankrotti. Selles osas peaks midagi ette võtma."

"Sooviks tõsiselt sügava puudega omaste hooldajatele normaalset hooldustasu, mitte 20-25 € kuus - katsuge selle raha eest kuidagi kuu aega ära elada, kui hooldatava kõrvalt pole võimalik tööl käia."

"Pakuks haridusreformi jätkamist ja kindlasti tuleks lõpuks ära teha haldusreform. Paarisaja pensionäriga omavalitsused ei ole jätkusuutlikud, vaid ainult toidavad ametnikke. Ja arstide probleem - on tehtud ettepanek, et on vaja teha kokkulepe Soomega arstide koolituse tasustamise osas. Nagu olen aru saanud, siis Soome ei olegi vastu, lihtsalt oleks vaja asjaga tegeleda"