"Tarbus OÜ bussijuht, kes sõitis 6. jaanuaril kell 6.40 liinil 944 Tartu-Ulila-Puhja-Erumäe-Puhja-Tartu, rebis Uueküla peatuses sisenenud reisijalt taskulambi ja suunas ülitugeva valgusvihu reisijale paariks minutiks näkku, nii et reisija kaotas mõneks ajaks nägemise. Tegevust saatis karjumine ja parastamine. Ka kaasreisijad ei saanud aru, mis toimus.

Lisaks armastab bussijuht Olev Õunapuu reisijaid mobiiltelefoniga pildistada ja ähvardab neid Facebooki üles riputada kui petiseid. Nimelt on sellel bussijuhil pidevad probleemid piletiraha tagasiandmisega," väidab lugeja.

Lambiga vehkimise eest võtab juht süü omaks, pildistamise eest mitte

"Vestlesime täna hommikul reisijaga konflikti sattunud bussijuhi Olev Õunapuuga. Bussijuht kinnitas osaliselt juhtunut - nimelt olevat ta tahtnud sõitjat taskulambiga õpetada, et juhile ei tohi tuld näkku suunata, kuna just seda oli sõitja peatusesse sõitmise ajal teinud ja teda pimestanud. Muudes asjaoludes ta oma süüd ei kinnitanud.

Nüüdseks rahulikes oludes palus juht sõitja ees lubamatu käitumise pärast vabandada. Bussijuhi käitumist arutame antud kirjast ajendatuna tema osalusel põhjalikult. Ilmselt järgneb ka karistus ning täiendavalt selgitame, kuidas teenindaja peaks käituma.

OÜ Tarbus ei ole bussijuhi käitumisega rahul ja vabandab juhtunu pärast," kommenteerib juhtunut bussifirma teenindusdirektor Ervin Nõmme.