"Hambaarstifoobikule kõlab hästi," märkis Lagle (nimi muudetud). Tema tuttav kirjeldas, et hambaauke saab kinni kasvatada teatud mineraale süües ja MMSiga hambaid pestes. See info tekitas Lagles piisavalt huvi ja täpsema info saamiseks liitus ta grupiga.

"Kuna tööl oli palju tegemist, siis ma eriti ei süvenenudki sellesse," sõnas Lagle. "Polnud ka mingeid pakilisi tervisehädasid, mida sellega kohe ravima asuda. Pealegi ootasin last ja rasedana ei tahtnud seda ainet proovida ja oma lapse tervisega riskida. Samuti imetamise ajal, kuna väidetavalt paneb see jääkained ja mürgid kehas liikuma, mis aga raseduse ja imetamise ajal pole lapsele head."

Nii jättis Lagle grupi ja teema uurimise enda jaoks ootele. "Üsna pikaks ajaks," lisas ta. Lagle sõnul ta MMSi kasutamiseni ei jõudnudki. "Seda pole ju igalt poolt saadagi ja see maksab ka," selgitas ta. Küsimusele, kas ta julgeks kloordioksiidi tarvitada ja oma lastele anda, vastas naine, et tal pole selle kohta piisavalt infot ja ta usub, et saab nende peres liikuvad haigused teisiti ravitud.

"Aga üldiselt mulle ei meeldi, et meedia seda teemat niimoodi materdab," lausus Lagle, kelle hinnangul võiks rohkem kõlapinda saada MMSi pooldajad ja selle aine kasutajate kogemused, kuna paljud usuvad, et kloordioksiid aitab ränkade haiguste korral.

Samuti leiab naine, et kui oma lastele MMSi andnud vanematest tahetakse lastekaitsesse teatada, siis võiks sama hästi lastekaitse sekkuda siis, kui inimesed oma lastele putukatõrjevahendit peale määrivad. "OFF on tegelikult ju DEET ehk algselt USA sõjaväelaste kasutuses olnud närvimürk," lausus ta.