Michael Jackson on surnud ning ilmunud on palju uusi vastuolulisi muusikuid nagu Lady Gaga ja Justin Bieber, kelle nime kohtab meedias kõige sagedamini. Tahaplaanile jäetakse aga tõeliselt edukad ja kiitust väärivad muusikud. Järgnevalt on ära toodud oma ala parimad:

U2 on 2010. aasta seisuga müünud ligikaudu 170 miljonit albumit ja on üks edukamaid rockbände maailmas. See Iiri ansambel on tegutsenud tänaseks juba 35 aastat. Kooli teadetetahvli kuulutusest alguse saanud bändi liikmeteks on Bono (Paul Hewson), The Edge (Dave Evans), Adam Clayton ja Larry Mullen. 2010. aastal teenis bänd umbes 1,2 miljardit krooni. Bändi koguväärtuseks, mis on liikmete vahel võrdselt jaotatud, on umbes 16 miljardit eesti krooni. Üheks parimaks looks nende repertuaarist peetakse pala „With or without you.“ Kõrge käibemaksu tõttu ei ole bändi Eestisse oodata veel aga pikka aega.

Parima räppari esikohta jagavad Jay-Z (Shawn Corey Carter), Eminem (Marshall  Mathers) ja Kanye Omari West. Kõige edukamaks neist peetakse Jay-Z’d, kes on ühtlasi ka väga edukas ettevõtja ning investor. Tänase päevaga on ta väärt umbes 10 miljardit krooni. Jay-Z on abielus Beyoncega, kes on  maailma edukaim naisartist. Beyonce on müünunud 25 miljonit albumit ja on väärt umbes 5 miljardit eesti krooni. Räpikuningaks peetakse Eminemi, kes on edukaim valge räppar.

Kõige paremaks kantri lauljaks peetakse Kenny Chesneyt, kes eelmine aasta teenis 480 miljonit krooni. Kenny vara väärtuseks hinnatakse umbes 6 miljardit krooni, ta on välja andnud 16 albumit ja tuntud eelkõige USA-s. Kenny parimaks looks peetakse pala „Don’t Blink.“  2010. aasta parimaks naissoost kantrilauljaks peetakse Taylor Swifti, kelle parimaks looks on „You Belong With Me.“

Michael Jackson, Popikuningas, on enim teeniv surnud muusik. Mullu teenis varalahkunud Jackson 3 miljardit eesti krooni. Temale järgneb Elvis Aaron Presley, rock’n’roll’i kuningas, kes teenis surnuna eelmine aasta umbes 600 miljonit krooni. Elvise „Can’t Help Falling in Love’i“ peetake üheks tema parimaks lauluks.