Antagu mulle andeks või ärgu antagu, aga see on tõsiselt jabur hirm! Vaatasin ka selles Google'i rakenduses ringi - mitte midagi sellist, mida ma tavalise möödakäijana näha ei saa, ei näe ju ka Google'is! Ma ei saa streetviews kusagile hoovi sisse zuumida, ma ei saa oma nina vastu akent panna, ma ei saanud isegi oma kodutalust mööduvale külavaheteele minna, sest Google'i masin ei olnud suurelt maanteelt ära keeranud. Mõistate, ma ei näinud oma kodu kohta niigi palju, kui tavaline möödakäija päris elus näha võib. 

Täpselt sama kehtib kõikidele pabistajatele - teie kodust nägi Google kaameramasin palju vähem kui seda, mis on iga ilmaga, öösel ja päeval, suvel ja talvel igale möödakäijale ja naabrile täiesti hõlpsasti nähtav. Kas sinust jäi aktifoto Google'i kaamerasse? Jumal küll, kui sul on kombeks alasti ilma korraliku hekita eesaias päevitada, siis on su paljas ihu niikuinii juba ammu paljude naabrite ja möödujate igapäevaseks vaatepildiks, rääkimata sellest, et nemad ei hägusta ära ei su nägu ega autonumbrit.  Pealekauba on tänapäeval kõigil kaamerad taskus ja pole üldse välistatud, et seesama paljas kann ammu juba koos näoga kusagil internetis saadaval on... Kas su pesu jäi nöörile? Mõni asi, pealegi jälle, kui Google'i masin selle pesu ÜHE korra ära tabas, siis naabrid ja möödujad näevad seda pidevalt ja saavad aja jooksul vägagi täpseid tähelepanekuid teha sinu elustiili kohta. Jäid naisele rõdul suitsetamisega vahele, kuna Google'i masin pildistas sind just sel hetkel? Vaata, kaasale valetamine pole lihtsalt ilus ja jällegi - ükskõik kes võib sind niimoodi näha. Jätsid oma auto armukese maja ette, kui Google'i masin sealt möödus? Tuletan meelde, et su kaasa või mõni tema tuttav võib selle sealt samamoodi leida, kusjuures numbrimärk on udustamata. Jne.

Pahatatlikud inimesed aga, kes lausa vara kallale kipuvad, neil ei ole Google Street View'st küll midagi kasulikku ammutada. Neil võib hoopis rohkem kasu olla Google'i taevakaartidest ja linnaplaanidest, mille vastu aga keegi protesti ei tõsta.

Naljakad inimesed, tõsiselt.