Maailma juhid on avaldanud muret, et kliima soojeneb just inimtegevuse tagajärjel. Seetõttu on hakatud üha rohkem kasutama taastuvenergiaid, kehtestatud õhusaaste kvoote ning reguleeritud ka erinevaid tööstuseid, et need nii palju õhku ei reostaks. Ometi tekib küsimus, kui palju siis inimene selle kõigega seotud on?

Veebileht globalwarminglies.com toob välja mitmeid mõjuvaid argumente, miks ollakse praeguste hinnangutega liialdatud.

NASA teatel on päikese kuumus praegu 100 aasta suurim ning seetõttu on hakanud jää sulama ka Marsil. Kuid Marsil pole ühtegi autot.

Maakera temperatuuri tõus leidis aset suures osas enne 1940ndaid (enne seda, kui autod ja tehased süsinikdioksiidi eraldama hakkasid).

Tuhanded uuringud näitavad, et süsinikdioksiid mõjub hästi puu- ja juurviljadele, puudele ja taimedele. Suurema süsinikdioksiidi tõttu on kasvanud nisu tootmine 50-70%. Juurviljade tootmine on tõusnud 51%. Suurenenud on ka vitamiinide sisaldus puu- ja juurviljades.  

Pärast seda, kui USA ühines Kyoto Protokolliga on nad iga aasta kulutanud 400 miljardit dollarit, kuid maa temperatuurile pole see mingit mõju avaldanud.

Kliima soojenemises kahtlev portaal globalwarminglies.com ning paljud teadlased, kes usuvad sama, pole kunagi naftafirmadelt raha saanud.

Maailmas on seitse miljardit inimest ning kui kliima oleks praegu külmem ja vähem oleks süsinikdioksiide, oleks sellel halb mõju kogu maakerale.

Need, kes aga kardavad süsinikdioksiidide levikut, siis on veebileht pannud välja ka mõned õpetused mida teha:
1) Lõpeta hingamine  - väljahingamisel paiskad sa õhku süsinikdioksiidi.
2) Ära sõida auto/bussi/rongi/mootorrattaga.
3) Ära kanna tehastes toodetud rõivaid või jalanõusid.
4) Söö ainult toorest liha, sest liha küpsetamiseks eraldub süsinikdioksiidi.
5) Lõpeta majas või korteris elamine, kuna toa soojendamiseks ja elektri kasutamiseks eraldub süsinikdioksiidi.

Ja need on ainult mõned näited.