"No, eile peale Delfi artiklit hakkasid asjad vähemalt liikuma ja tänaseks lubati meile buss kella 12-ks," rääkis bussis olnud Anneli Delfile. Naise sõnul transporditi nad eile õhtul väikeste bussidega lähedalasuvasse hotelli, kus neil on võimalik täna keskpäevani olla. Selleks ajaks on neile ka reisikorraldaja OÜ Viru Reiside kinnitusel buss korraldatud.

OÜ Viru Reiside esindaja Anatoli Männi kinnitas samuti Delfile, et uus buss oli hommikul kell 5 Poola piiril ning jõuab keskpäevaks eeldatavasti abivajajateni. Männi sõnul, ei pea reisiseltskond ka selle üle muretsema, et Hollandisse lillefestivalile teel olnud bussilised üritusele ei jõua.

Hea Delfi lugeja, milliste mõtetega vaatad sina tagasi oma bussireisidele? Kas sul on alati kõik laitmatult sujunud või on samuti tee peal äpardusi juhtunud? Kirjuta meilegi oma kogemustest!

Ootame teie mõtteid meiliaadressil rahvahaal@delfi.ee. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest saada ka tunnustatud ning võita huvitava preemia!