"Äikesetormi tõttu Hauka Laada Staadionikontserdid, kui Trafficu kolmanda loo ajal muutus olukord laval nii ohtlikuks, et bänd oli sunnitud esinemise katkestama ning tehnika kiiremas korras kokku panema. Meie, kui külastajate jaoks kujunes sellest ligi kahetunnine ootus, kuna infot toimuva kohta ei tulnudki. Suurem osa rahvast pages Antsla staadionilt teadmata, kas kontsert üldse jätkubki. Pooleteist tunnise ootamise järel lahkusime ka meie. Ühegi üritusega seotud isikuga ei olnud võimalik kontakti saada, piletikassa oli selleks hetkeks juba kinni pandud ning ürituse turvamehed soovitasid pettunud külastajatel uuel nädala suhelda ürituse korraldajatega. 23:30 ajal öösel tuli Facebooki ürituse alla info, et südaööst programm jätkub. Nüüd juba tasuta sissepääsuga," kirjeldab üks õhtustest laadamelust osavõtja.

"Jah, ilmastiku vastu ei saa keegi. Pettumust valmistas asjaolu, et inimesed jäeti paduvihma lihtsalt ootama. Korraldajate poolt ei tulnud ligi kahe tunni jooksul mitte mingit infot. Lisaks ei antud ka teada, et Traffic ja Terminaator lahkuvad. Läbimärjad fännid ootasid lava ees tulutult oma lemmikuid lavale. Vastuseks kirjaliku päringu peale, mis puudutab pileti raha kompenseerimist, siis tuldi vastu, kuna tegemist oli vääramatu jõuga. Seda aga ainult eraviisilise kirjavahetuse vahendusel. Siinkohal peaks veel korra mainima, et Shanoni esinemine oli külastajatele tasuta. Jah, meie ostsime piletid eelmüügist 13€ tükk. Kuid oli ka neid, kes ostsid kohapealt piletid, mis võimaldaks ka alalt lahkuda hinnaga 25€. Veel 10 minutit enne ürituse katkemist müüdi usinalt pileteid. Usun, et peale meie seltskonna on veelgi neid, kes antud üritusele enam kunagi minna ei soovi," kurdab külastanu Delfile.

"Hauka Laada Staadionikontserdid" promootor Viljo Jõela sõnul oli tegu tõeliselt ekstreemsete oludega. "ormiks olime valmistunud, st kõik konstruktsioonid pidasid vastu. Kuigi helitehnika oli kaetud ning tavaline vihm seda ei häiri, tekkisid seoses suure sademehulgaga siiski ka seal veekahjud. Terminaator esitas omapoolseks žestiks mitu lugu akustiliselt, sh Torm, Ütle Miks, Kuutõbine. Jaagup Kreemi sõnul oli see nende esimene ilmast tingitud kontserdi ära jätmine 30 tegutsemisaasta jooksul. Terminaator esineb Hauka Laadal ka järgmisel aastal," tõi Jõela näite.

Turvafirmale anti 5 minutit peale tormi algust korraldus külastajatele teatada, et tehniline meeskond tegeleb probleemide likvideerimisega ja võimalusel kontsertprogramm jätkub. Kui lavatehnika sai töökorda, tehti teavitus koheselt ka lavalt. Esmalt saadi kell 23.30 paiku teavituseks tööle marginaalne helikomplekt, hiljem ka juba üldine võimendus. "Kui oli selge, et Shanon saab esineda, teavitati seda koheselt ka turvateenistusele ning ka Facebookis. Leiame, et hilisem tasuta sissepääs oli inimlik, kuna ca 90% peokülastajatest põgenes raju tormi eest hetkega kontserdiplatsilt," kirjeldab promootor peoõhtu sündmusi, mida segasid tugevasti ilmastuikuolud.

Laada korraldajate poole on pöördunud 10-15 inimest, kes on soovinud oma piletiraha tagasi. Korraldajad on pakkunud neile vastavaid kompromisse.