ETV oli stuudiosse kutsunud politoloogid, arvamusliidrid ja poliitikud. Samuti pakuti emotsioone parteide pidutsemiskohtadest ja erinevatest Eesti piirkondadest. Saatejuhid olid Indrek Treufeldt, Aarne Rannamäe, Marko Reikop. Reporterid Epp Ehand, Toomas Luhats, Meelis Kompus jt.

Kanal 2 valimissaade oli seekord tehtud koostööd Kuku raadioga ning ühistöös vahendati operatiivseid sündmusi, pakuti kommentaare ja reportaazhe. Otsestuudios juhtisid vägesid Olaf suuder ja Rohke Debelakk.

TV3 Seitsmeste uudiste meeskond tõi samuti oma vaatajateni valimistulemusi ja otseülekandes meeleolusid erakondade pidudelt.

Hea Delfi lugeja, millisest kanalist jälgisid sina jooksvalt laekuvaid valimistulemusi? Kas jõudsid aeg-ajalt piiluda ka teiste telekanalite kajastust? Hääleta, millise telekanali valimissaade oli kõige huvitavam, informatiivsem ja meeleolukam!


Ootame teie mõtteid meiliaadressil rahvahaal@delfi.ee. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest saada ka tunnustatud ning võita preemia! Kasutada võib ka Rahva hääle vormi.