Sotsiaaldemokraadid on alustanud karmi võitlust venekeelse valija enda poole võitmiseks, venekeelse videopöördumise on teinud erakonna esimees Sven Mikser.

Sotsiaaldemokraatide esimees Sven Mikser kutsub oma vene keeles tehtud videopöördumises kõiki kodanike ühinema sotsidega, sest sotsiaaldemokraadid ei tee tema sõnul kodanikel vahet nende rahvuse või emakeele järgi.

VEE esimees Stanislav Tšerepanov ütles nädal tagasi ERR-i uudisteportaalile, et ei välista ka SDE-ga liitumist, kui mõlemad osapooled on sellest huvitatud. "Eelkõige oleme huvitatud liitlastest, et oma programmi ellu viia."

Hea Delfi lugeja, kas ja mil määral toetad sina sotside ja Vene erakonna koostööd? Kuidas suhtud sellesse sotsiaaldemokraatide valijana? Mis valdkonnas ja kui suures osas näeksid kahte erakonda koostööd tegemas? Anna oma hääl ja kirjuta arvamus kommentaariumisse!

Ootame teie mõtteid aadressil rahvahaal@delfi.ee, kasutada võib ka lehe vasakul servas olevat Rahva hääle vormi. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest võita ka preemia!