Postid olid maas kella kuue ajal hommikul. "Umbes kuue ajal hommikul oli Pärnu maantee alguses selline vaatepilt. Kolm tavaposti oli ilma selge põhjuseta tänavale langenud, üks neist oli tabanud ka Volkswagen Passati esiotsa," kirjeldas Delfile fotod saatnud lugeja. "Õnnelik juht!" lisas ta.

Täna kell 6.24 teatati päästjatele, et Tallinnas Vabaduse väljakul Jaani kiriku taga on murdunud kolm tänavavalgustusposti ja lõhkunud ka trammiliinid.

Pärast seda oli Vabaduse väljaku kõrval Jaani kiriku taga Pärnu maanteel paar tundi igasugune liiklus sõidukitele suletud.

Kella 8-ks eemaldasid Kesklinna päästekomando päästjad Tallinna kesklinnas Pärnu maanteelt tänavavalgustuspostid. Inimesed viga ei saanud.

Kella 8.15-ks avas politsei liikluse, ent trammiliiklus polnud taastatud veel kella 11-ks.

Seoses trammiliini kandepostide avariilise väljavahetamisega palub Tallinna transpordiamet vältida autojuhtidel liiklemist Pärnu mnt lõigul Vabaduse väljak Georg Otsa tänav, kuna liiklus on ümber korraldatud. Kuni tööde lõpuni, orienteeruvalt kella 14-15-ni ei sõida ka trammiliinil nr 3 ja 4 trammid. Bussiliiklus toimib graafikupäraselt.

Transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa sõnul tegeleb praegu ekspertiis põhjuste väljaselgitamisega, miks deformeerusid kolm trammiliini kandeposti ja vajusid pikali.

Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf ütles Delfile, et Jaani kiriku juures Pärnu maanteele kukkunud postid olid jäänud trammitee remondi käigus vahetamata, sest neid peeti veel piisavalt vastupidavateks.