Kodukirja peatoimetaja Malle Pajula sõnul jäid silma ka väiksed trikiga detailid, nagu vanast kitarrist kell või aknaklaaside vahel lendavad mängulennukid. „Korterit elavdab ka peret ühendav rockmuusikateema. Vinüülplaadid ja muusikariistad on kujunduses kõikjal esil.“

K-rauta sisekujunduse projektijuht Merike Hirvoja on hääletanud inimeste valikuga päri. “Võidukodus on nii hinge kui ka hubasust. Toredad ja hästivalitud detailid annavad märku pererahva julgusest ja enesekindlusest. Sisustusest tervikuna kiirgab isetegemise rõõmu, mängulisust ja loomeinimeste mõttelendu,” kiidab Merike Hirvoja ka pere oskust uut ja vana kokku põimida. 

Rahva Lemmiku preemia võitja selgus internetihääletusel. Auhinnaks on 650 eurot kodukonkursi peatoetajalt K-rauta kaupluseketilt.

Sisustus- ja aiandusajakiri Kodukiri korraldab Aasta Kodu konkurssi juba 18. korda. Ürituse patrooniks on Evelin Ilves. Konkurssi toetavad: K-RAUTA, kes annab välja ka Aasta Kodu peaauhinna 3200 eurot, Seesam Insurance, Arens, Jysk, Värvikeskus, Hektor Light, Ifö, Kodusalong, ByHand, Hortes, Astellaria Reisibüroo ja FISKARS, kes annab välja ka kaunima aia peaauhinna 800 eurot.

Aasta Kodu konkursil osales seekord ligi 70 kodu ja aeda üle Eesti. Kodukonkursi pidulik lõpuüritus ja autasustamine toimub 16. veebruaril Kadrioru Kunstimuuseumis.