Pidustused Männi pargis algasid rahvatantsijate ringtantsuga, mille oli lavastanud laulupidudelt tuntuks saanud tantsujuht Ülo Luht.

Kell 13 kuulutas Mõtleva Mehe selja taha rajatud pealavalt sünnipäevapeo avatuks Mustamäe linnaosa vanem Helle Kalda. Tallinna linnavalitsuse nimel tervitas rohkeid pidulisi ka abilinnapea Eha Võrk.

Seejärel oli lava Kaitseliidu Tallinna Maleva orkestri käsutuses.

Esinemised järgnesid esinemistele, oma oskusi ning loomingut said kahel laval demonstreerida Tallinna 32. Keskkooli, Mustamäe Gümnaasiumi, Mustamäe Reaalgümnaasiumi, Tallinna Saksa Gümnaasiumi, Tallinna 53. Keskkooli ja Arte Gümnaasiumi õpilased, lisaks Mustamäe Avatud Noortekeskuse, Esperanza Tantsuspordi kooli, Mustamäe Laste Loomingu Maja, Akrobaatikaklubi Twister, Moestuudio Branche liikmed ning väikesed mustamäelased, Mustamäe lasteaedade hoolealused.

Vahepeal tervitas mustamäelasi Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja Jaanus Riibe ja Mihhail Korb Kesklinnast ning Andrei Novikov Kristiinest.

Peale kunstielamuste võis kinnitada keha ja nautida grillimeistrite toodangut, külastada kinotelki, raamatukogubuss, soetada suveniire või käsitöötooteid.

Väikeste piduliste käsutuses oli terve linnak batuutide, liumägedega ja muude põnevate atraktsioonidega.

Sünnipäevapeole pani punkti Getter Jaani ja lõppakordi Karavan & püromuusikal. Peale viimaste helide kõlamist ei kiirustanud veel keegi lahkuma.

Nii nagu ikka suurtel rahvaüritustel, oli kohal ka munitsipaalpolitsei korra järel valvamas, liiklust korraldamas ning oma tegevust tutvustava infopunktiga. Seekord nende sekkumist ei vajatud.