"Ostsin Keila Selverist 24.08.2013 aedviljamahla. Jõin seda ning maitse oli imelik. Mõtlesin, et pole midagi viga ja kujutan ette. Nii kaua, et hakkas iiveldama, vaatasin pakendi kuupäeva ja oi imet: mahl oli neli kuud vana!

Parim enne oli pakendil 25.04.2013. Läksin poodi tagasi ja alles siis, kui kõva häält tegin, hakati tegutsema. Läksin uurima, kas oli siis ainult minu mahl seal sellise kuupäevaga, aga ei! Kõik aedviljamahlad olid pahaks läinud. Nagu piltidelt näha, on kõik tõestatud.

Tänu sellele hakkasin oksendama ja tekkis tervisehäda. Annan ka teile teada, et jälgiksite, mida te tarvitate. Anname asja ka kõrgemale ülesse - keegi peab vastutama selle tervisehäda pärast!

Selverist sain ainult oma mahla raha tagasi ega midagi muud! Palun jagage, et teistel sellist asja ei juhtuks ja jälgige kuupäevasid! Ei kujuta ette, kui paljud võivad sellest mürgituse saada, kui seal oli kärutäis mahlu pahaks läinud!" kirjutab pettunud klient.

Selver tunnistab viga

"Äärmiselt piinlik juhtum, millel pole ühtki õigustust. Algatasime ka sisemise uurimise, et välja selgitada, kuidas selline asi võimalikuks sai. Oleme kliendiga ühendust võtnud, vabandanud ja kokku leppinud kompensatsioonis," kinnitab Selveri avalike suhete juht Annika Vilu.