Bussipaviljon asub küll peatuse märgist eemal, aga samas täpselt ülekäiguraja ees, et kui inimene seisab vihma eest peidus bussipaviljonis, siis autojuhid peavad igaks juhuks ikkagi peatuma, sest seal on ülekäigurada ja mine tea, võib-olla tahab inimene üle tee minna.

Olles seal kümmekond minutit seisnud, siis sai üpris kiirest selgeks, et kui olla vihma eest peidus paviljonis, siis jäävadki autod seisma, sest nad ei tea, kas ootad bussi või tahad teed ületada.

Sattusin ka olukorra tunnistajaks, kus üks vanem inimene oli bussipaviljonis vihma eest peidus ja kui buss tuli, siis vanem inimene hakkas bussipaviljonist liikuma ja buss ootas teda nagu oleks olnud takso.

Kui läksin vaatama, et ega buss ajast maha ei jäänud, sain üllatuse osaliseks - nimelt lahkus buss peatusest minut hiljem, kui graafikus oli kirjas. Ei saa öelda, et buss poleks täpselt tulnud, kuna tegu oli liini esimese peatusega ja buss saabus peatusesse õigel ajal.

Bussipaviljonid võiksid ikka olla seal, kus on peatuse märk, mitte meetreid eemal ja täpselt ülekäiguraja ees. Selline paviljon tuleks sealt küll ära koristada ja tõsta natukene maad edasi.